ZASS ZAC 24/IL – are 24000 BTU și Inverter

Te-ai săturat ca în fiecare vară să te topești de atâta căldură în lunile de vârf? Atunci cu siguranță un aparat de aer condiționat ar putea fi soluția cea mai indicată pentru rezolvarea acestei probleme. De aceea am ales să discutăm astăzi despre un model ideal pentru a face față unei suprafețe ceva mai mari, este vorba despre aparatul de climatizare ZASS ZAC 24/IL. Are un preț de aproximativ 3780 lei (verifică preț actualizat), un preț ce pare cam piperat în primă fază, dar având în vedere că discutăm despre un model cu o capacitate foarte mare de răcire, ce vine echipat cu tehnologia Inverter, cu siguranță vom încerca să ne aplecăm atenția și asura celorlalte caracteristici ale sale.

Din punct de vedere al designului seamănă foarte bine cu frații săi mai mici ZASS ZAC 09/IP, ZASS ZAC 12/IP și ZASS ZAC 18/IL, mai bine zis designul este identic, diferențele sunt doar în ceea ce privește partea tehnică. Pentru cei cărora nu le sună atât de cunoscut numele producătorului, este bine de știut că acesta este un brand nemțesc, cu o vechime de peste 30 de ani în ceea ce privește fabricarea produselor electrocasnice. Calitatea acestora este atestată de cele mai exigente standarde mondiale din domeniu, ceea ce le oferă un plus de încredere.

Așa cum spuneam mai devreme, modelul este identic cu celelalte aparate din această gamă, ceea ce înseamnă că discutăm despre o prezență elegantă, ce se va încadra perfect în decorul locuinței voastre sau în cadrul spațiului comercial pe care îl dețineți. Display-ul de tip LED expune gradele din interior, ce pot fi modificate cu ajutorul telecomenzii din dotare. 

Poze cu aparatul de aer condiționat  ZASS ZAC 24/IL

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat Zass se încadrează la o capacitate de răcire de 24000 BTU și o capacitate de încălzire de 24700 BTU, ceea ce înseamnă că poate face față unei locuințe ceva mai mari sau unei încăperi cu o suprafață de aproximativ 70 mp. Modelul se încadrează în clasa A+ atât pentru răcire, cât și pentru încălzire și consumă 2180 W pentru răcire și 2100 W pentru încălzire, nu foarte mult având în vedere că asigură confortul pe o suprafață atât de generoasă.

De asemeni încorporează tehnologia Inverter, ceea ce îi asigură un consum mult mai mic față de un model non-inverter. Acest lucru este posibil datorită faptului că odată ce se ajunge la temperatura setată, aceasta se menține constantă, cu un consum minim de energie, ceea ce duce la o economie de energie cu aproximativ 30% față de un model convențional.

În ceea ce privește funcțiile, ZASS ZAC 24/IL dispune de o gamă bogată și variată, precum: răcire, încălzire, dezumidificare – reglează nivelul de umiditate din încăpere, ventilare, Autocurățare, Timer – pentru a programa pornirea și oprirea aparatului, etc.

Dacă la marea majoritate a aparatelor de aer condiționat, kit-ul de instalare trebuie achiziționat separat, ei bine în cazul acestui model, kit-ul este inclus în pachet, ceea ce vă scutește de o cheltuială în plus. Totuși va trebui să achiziționați separat serviciul de instalare, pe care îl puteți găsi aici.

Nivelul de zgomot nu depășește 58 dB în cazul unității interioare și 68 dB în cazul unității exterioare, ceea ce înseamnă că vorbim de un model destul de silențios, ce nu deranjează atunci când este pus în funcțiune.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • Inverter,
  • consum mic de energie electrica

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

ZASS ZAC 24/IL este un aparat de aer condiționat cu o capacitate mare de răcire, ce va face față fără probleme unei locuințe cu 3-4 camere.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat