Top 5 aparate de aer condiționat

”Vara nu-i ca iarna și iarna nu-i ca vara!”, spunea cândva un ”ilustru președinte”. Dar cu toate acestea confortul ar trebui să fie același, indiferent că discutăm despre locuințe sau despre birouri. Iar soluția cea mai eficientă pentru această situație rămâne aparatul de aer condiționat.

Dacă până acum câțiva ani aparatele de aer condiționat veneau cu niște prețuri destul de inaccesibile și pe deasupra puneau în primejdie și sănătatea utilizatorului, iată că în prezent piața sistemelor de climatizare s-a dezvoltat extrem de mult, astfel că putem alege dintr-o gamă destul de variată de produse, pe toate gusturile și pentru orice tip de buget.

Mai mult de atât modelele actuale vin echipate cu tehnologia Inverter, ce are rolul de a economisi energia electrică și totodată de a maximiza gradul de confort al utilizatorului. Suplimentar avem de-a face cu AC-uri dotate cu o gamă variată de funcții, astfel încât, utilizarea lor să fie posibilă în orice moment al zilei. Nivelul de zgomot s-a îmbunătățit considerabil, astfel că aparatul de aer condiționat poate fi utilizat pe timp de noapte fără a deranja în vreun fel.

Conectivitatea wi-fi este o opțiune potrivită pentru cei ce își doresc un control al temperaturii de la distanță. Setează temperatura dorită în locuință încă de când te afli la birou, iar în momentul în care vei deschide ușa casei, un aer plăcut te va ajuta să te relaxezi după o zi obositoare de muncă!

Chiar și designul modelelor actuale a suferit îmbunătățiri remarcabile. Producătorii se întrec în lansarea de sisteme de climatizare cât mai elegante și moderne, astfel încât acestea să se încadreze cu ușurință în orice decor. Pentru a ști cum să alegi aparatul de aer condiționat, găsești aici un ghid detaliat, care să te ajute.

Pentru ca tu să faci alegerea potrivită am realizat un top cu 5 dintre cele mai căutate aparate de aer condiționat:

1.
Samsung AR12MSPXBWKNEUSamsung AR12MSPXBWKNEU este un aparat de aer condiționat cu 12000 BTU, ce se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++ pentru răcire. Este dotat cu nenumărate filtre și funcții, astfel încât bacteriile sunt ținute de distanță pe toată perioada funcționării. Unitatea interioară are un design triunghiular, potrivit pentru o răcire rapidă, dar totodată vine și cu 21000 de orificii, pentru ca aerul să fie dispersat cu blândețe în întreaga cameră.

 

Vezi în magazin

2.

Star-Light ACM-09WIFI – Star-Light ACM-09WIFI este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 9000 BTU, potrivit pentru o cameră cu suprafața de maxim 18 mp și este destinat uzului rezidențial sau camerelor de hotel și pensiuni. Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, cu un consum de 1270 W pentru răcire și 1340 W pentru încălzire.

 

 

Vezi în magazin

3.
Whirlpool SPIW 412L– Whirlpool SPIW 412L este unul dintre cele mai apreciate aparate de aer condiționat. Are o capacitate de 12000 BTU, ceea ce îl face potrivit pentru a fi utilizat într-o cameră cu suprafața de maxim 35 mp. Este un model extrem de silențios, ce atinge 49 dB.

 

 

Vezi în magazin

4.
Daikin-FTXB35C-RXB35C– Daikin FTXB35C-RXB35C este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 12000 BTU. Despre Daikin îți pot spune că este unul dintre liderii de top în ceea ce privește aparatele de aer condiționat, prin urmare conferă încredere în produsele sale. Cu o garanție de 36 de luni, aparatul de aer condiționat poate fi achiziționat la un preț destul de accesibil.

Vezi în magazin

5.
Fujitsu ASYG24LFCC-AOYG24LFCC– Fujitsu ASYG24LFCC-AOYG24LFCC este un sistem de climatizare cu o capacitate de 24000 BTU, ceea ce înseamnă că modelul este potrivit pentru spațiile extrem de generoase. Vorbim de o suprafață de maxim 70 de metri în cazul unei locuințe. Se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ și vine echipat cu nenumărate funcții, potrivite pentru a face față oricărei situații.

Vezi în magazin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat