Top 5 aparate de aer condiționat

”Vara nu-i ca iarna și iarna nu-i ca vara!”, spunea cândva un ”ilustru președinte”. Dar cu toate acestea confortul ar trebui să fie același, indiferent că discutăm despre locuințe sau despre birouri. Iar soluția cea mai eficientă pentru această situație rămâne aparatul de aer condiționat.

Dacă până acum câțiva ani aparatele de aer condiționat veneau cu niște prețuri destul de inaccesibile și pe deasupra puneau în primejdie și sănătatea utilizatorului, iată că în prezent piața sistemelor de climatizare s-a dezvoltat extrem de mult, astfel că putem alege dintr-o gamă destul de variată de produse, pe toate gusturile și pentru orice tip de buget.

Mai mult de atât modelele actuale vin echipate cu tehnologia Inverter, ce are rolul de a economisi energia electrică și totodată de a maximiza gradul de confort al utilizatorului. Suplimentar avem de-a face cu AC-uri dotate cu o gamă variată de funcții, astfel încât, utilizarea lor să fie posibilă în orice moment al zilei. Nivelul de zgomot s-a îmbunătățit considerabil, astfel că aparatul de aer condiționat poate fi utilizat pe timp de noapte fără a deranja în vreun fel.

Conectivitatea wi-fi este o opțiune potrivită pentru cei ce își doresc un control al temperaturii de la distanță. Setează temperatura dorită în locuință încă de când te afli la birou, iar în momentul în care vei deschide ușa casei, un aer plăcut te va ajuta să te relaxezi după o zi obositoare de muncă!

Chiar și designul modelelor actuale a suferit îmbunătățiri remarcabile. Producătorii se întrec în lansarea de sisteme de climatizare cât mai elegante și moderne, astfel încât acestea să se încadreze cu ușurință în orice decor. Pentru a ști cum să alegi aparatul de aer condiționat, găsești aici un ghid detaliat, care să te ajute.

Pentru ca tu să faci alegerea potrivită am realizat un top cu 5 dintre cele mai eficiente aparate de aer condiționat:

1.
Samsung AR12TXFYAWKNEU/AR12TXFYAWKXEU este un aparat de aer condiționat cu 12000 BTU, ce se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ pentru răcire. Este dotat cu nenumărate filtre și funcții, astfel încât bacteriile sunt ținute de distanță pe toată perioada funcționării.

 

Vezi în magazin

2.

Star-Light ACM-12FOWF este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 12000 BTU, potrivit pentru o cameră cu suprafața de maxim 18 mp și este destinat uzului rezidențial sau camerelor de hotel și pensiuni. Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, are Wi-Fi și vine cu o mulțime de funcții interesante pentru a-ți asigura temperatura potrivită de fiecare dată.

Vezi în magazin

3.
LG S12EQ este unul dintre cele mai apreciate aparate de aer condiționat. Are o capacitate de 12000 BTU și face parte din clasa A++. Vine cu garanție de 10 ani pentru compresor și este un model super silențios, datorită ventilatorului înclinat unic LG și tehnologiei de motor BLDC. Atinge 19 dB.

 

Vezi în magazin

4.
– Daikin Sensira Bluevolution FTXC35B-RXC35B este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 12000 BTU. Despre Daikin îți pot spune că este unul dintre liderii de top în ceea ce privește aparatele de aer condiționat, prin urmare conferă încredere în produsele sale. Cu o garanție de 36 de luni, aparatul de aer condiționat poate fi achiziționat la un preț destul de accesibil.

 

Vezi în magazin

5.
TESLA TA36FFML-1232IAPC este un sistem de climatizare cu o capacitate de 12000 BTU. Vine cu un senzor de temperatură încorporat în telecomandă, ce determină aparatul de aer condiționat sa regleze automat programul de funcționare. Iată o metodă inteligentă și independentă de mentinere a temperaturii optime în încăpere.

 

Vezi în magazin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat