ZASS ZAC 12/IP – cu Inverter

Dacă în prezent ploile au grijă să ne mai răcorească, se pare că în scurt timp acest fenomen va fi înlocuit de un val torid de căldură. Indicat ar fi să ne pregătim din timp pentru această perioadă, pentru ca ulterior să nu avem surprize neplăcute. Și ce ar putea fi mai util în acest caz decât un aparat de aer condiționat care să ne asigure condițiile pentru a avea o vară cât mai plăcută. Un model util și eficient în acest sens ar putea fi aparatul de climatizare ZASS ZAC 12/IP, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 1800 lei (verifică preț actualizat). Este un model potrivit pentru un apartament cu 2 camere, sau de ce nu pentru o suprafață de aproximativ 35 mp. Modelul poate fi utilizat cu succes și în cazul spațiilor comerciale.

Producătorul acestui aparat de aer condiționat nu este foarte cunoscut pe piața românească, însă la nivel mondial, acesta este unul dintre cei mai mari producători de electrocasnice. Vorbim de un produs nemțeasc, evaluat de cele mai exigente standarde mondiale, ceea ce mie personal îmi conferă încredere.

Din punct de vedere al designului discutăm despre un model plăcut, echipat cu un display de tip LED în partea dreaptă, ce afișează gradele din interiorul camerei. Este realizat cu mult bun gust și într-un stil delicat, pentru a se potrivi unei locuințe modern amenajată. Dimensiunile sale sunt destul de mici, unitatea interioară are 800 x 280 x 190 și o greutate de 10 kg, iar cea exterioară are 743 x 500 x 433 mm și o greutate de 28 kg, prin urmare nu ocupă prea mult spațiu.

Poze cu aparatul de aer condiționat  ZASS ZAC 12/IP

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat Zass ajunge la o capacitate de răcire de 12500 BTU, cu un consum de 1090 W și o capacitate de încălzire de 13000 BTU, cu un consum de 990 W. Se încadrează în clasa de energie A++ atât pentru răcire, cât și pentru încălzire și dispune de tehnologia Inverter, ceea ce înseamnă că vorbim de un model eficient, ce consumă destul de puțină energie. Ce presupune tehnologia Inverter? Mai precis o economie cu cel puțin 30% la energia electrică față de modelele non-inverter. Odată ce se ajunge la temperatura setată în cameră, consumul de energie scade la minim, menținându-se în felul acesta temperatura constantă.

În ceea ce privește funcțiile, modelul încorporează o gamă destul de bogată, în care vom regăsi funcția de: răcire, încălzire, Dezumidificare – are grijă să regleze nivelul de umiditate din încăpere, Self Cleaning, Timer – îți permite să programezi pornirea sau oprirea aparatului la o anumită oră, etc. Compresorul este realizat de brandul Panasonic, ceea ce îi conferă un plus de încredere.

Nivelul de zgomot atins de acest model este destul de mic, mai precis unitatea interioară ajunge la 50 dB, iar cea exterioară la 63 dB, prin urmare nu deranjează nici măcar dacă este pus în funcțiune atunci când utilizatorul alege să se odihnească. Serviciul de instalare nu este inclus în pachet, dar poate fi achiziționat de aici.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • Inverter,
  • consum mic de energie electrica

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

ZASS ZAC 12/IP este un aparat de aer condiționat nemțesc, ce asigură confortul dorit, indiferent de anotimp, pe o suprafață de aproximativ 35 mp.

User Rating: 0.25 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat