ZASS ZAC 18/IL – pentru că meriți să te răcorești în vara asta

Deși ploile încă ne mai bântuie la începutul acesta de vară, se pare că în curând temperaturile toride le vor lua locul și ne vor crea ceva bătăi de cap până înspre toamnă. Așa că nu ar strica să ne pregătim din timp pentru această perioadă. Și cum putem face asta mai bine decât instalând un aparat de aer condiționat, care să ne creeze condițiile necesare pentru a ne răcori în zilele fierbinți. Modelul ZASS ZAC 18/IL ar putea fi potrivit pentru a face față unei suprafețe de aproximativ 50 mp. Are un preț de aproximativ 3150 lei (verifică preț actualizatși se bucură de un design destul de interesant.

Pentru cei cărora nu le sună atât de cunoscut numele producătorului, este bine de știut faptul că vorbim de o companie nemțească, fondată în 1982. Este printre cei mai mari producători de produse electrocasnice, iar calitatea lor este atestată după cele mai exigente standarde mondiale în domeniu.

Din punct de vedere al designului, aparatul de aer condiționat Zass este un model conceput modern, ce atrage prin rafinament și bun gust. Simplitatea este caracteristica principală în ceea ce privește aspectul său. În partea dreaptă se poate observa un display de tip LED, ce afișează gradele din încăpere. Le puteți modifica cu ușurință din telecomanda cu display, ce însoțește aparatul pentru o utilizare confortabilă. Dimensiunile sale nu sunt foarte mari, mai precis unitatea interiorară cântărește 14 kg, iar cea exterioară 45 kg, de unde putem trage concluzia că discutăm despre o prezență discretă indiferent de încăperea în care este montat.

Poze cu aparatul de aer condiționat ZASS ZAC 18/IL

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

ZASS ZAC 18/IL generează o capacitate de răcire de 18000 BTU, cu un consum de 1580 W și o capacitate de încălzire de 19400 BTU, cu un consum de 1440 W. De asemeni modelul se încadrează în clasa energetică de răcire A+ și clasa energetică de încălzire A, ceea ce înseamnă că aparatul de climatizare are un consum acceptabil, prin urmare utilizatorul va avea și o factură decentă. De asemeni încorporează și tehnologia de ultimă generație Inverter, ce îi reduce consumul cu cel puțin 30% față de un model convențional, prin faptul că reușește să mențină o temperatură constantă, reducând consumul de energie de îndată ce s-a ajuns la temperatura dorită.

Modelul Zass dispune de un filtru Carbon activ, pentru filtrarea mirosurilor neplăcute, iar în ceea ce privește gama de funcții, producătorul german echipează aparatul de climatizare cu: funcția de Autocurățare, Timer – pentru a programa pornirea/oprirea aparatului de aer condiționat, răcire, încălzire, Dezumidificare – are grijă să regleze nivelul de umiditate din încăpere, pentru a evita apariția mucegaiului, Ventilare, etc.

Nivelul de zgomot nu atinge cote înalte, mai precis unitatea interioară ajunge la 56 dB, iar cea exterioară la 65 dB, prin urmare îi veți simți prezența moderat atunci când este pus în funcțiune. În pachet este inclus kitul de instalare în limita a 4 m traseu frigorific, dar va trebui să achiziționați separat serviciul de instalare.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț avantajos,
  • Inverter,
  • 18000 BTU

Contra:

  • serviciul de instalare nu este inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

ZASS ZAC 18/IL este un model nemțesc, extrem de eficient, ce va face față fără probleme unei suprafețe de aproximativ 50 mp, astfel că zilele de vară vor fi mult mai plăcute decât ți-ai putea imagina.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat