ZASS ZAC 09/IP – pentru a te răcori în vara aceasta

Vremea încă își face de cap și deocamdată nu putem spune că vara s-a instalat cu adevărat, dar cu siguranță ploile nu ne vor mai bântui prea mult timp, cel puțin asta ne anunță zi de zi meteorologii. Problema va fi în momentul în care va veni acel val de căldură aproape insuportabilă, ce ne va alunga destul de repede de pe străzi, în căutarea unui colțișor răcoros. Așa că cel mai bun loc ar putea fi chiar propria locuință, instalând un aparat de aer condiționat cât mai eficient. Iar în cazul acesta modelul ZASS ZAC 09/IP poate fi o variantă cu un preț decent. Poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 1620 lei (verifică preț actualizatși montat fie într-o garsonieră, fie într-o încăpere de aproximativ  25 mp. Vă va asigura confortul necesar atât pe durata verii, cât și în zilele reci de iarnă.

Zass este o companie nemțească, destul de cunoscută la nivel mondial pentru calitatea produselor sale. Are o vechime de peste 30 de ani, iar calitatea produselor sale este atestată după cele mai exigente standarde mondiale în domeniu, ceea ce mie personal îmi conferă încredere pentru a alege acest brand.

Aparatul de aer condiționat Zass vine la pachet cu o telecomandă cu display, cu ajutorul căreia veți putea alege setările potrivite pentru a crea confortul de care aveți nevoie. Modelul este destul de elegant și totodată modern, perfect pentru un decor rafinat, realizat cu bun gust.Ca și majoritatea aparatelor de pe piață, și acesta este realizat tot pe o nuanță de alb, pentru a fi o prezență cât mai discretă în orice încăpere. În partea dreaptă se poate observa faptul că încorporează un display de tip LED, ce afișează gradele din cameră.

Poze cu aparatul de aer condiționat ZASS ZAC 09/IP

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de climatizare Zass are o capacitate de răcire/încălzire de 9000 BTU și un consum extrem de mic, de doar 775 W când este folosit pentru răcire și 720 W, când este folosit pentru încălzire. Probabil nu veți sesiza o diferență prea mare la factura de energie electrică în cazul montării acestui model.  Se încadrează în clasa energetică de răcire A+ și clasa enegetică de încălzire A, iar faptul că dispune de Inverter, îi reduce din start consumul de energie cu cel puțin 30% față de modelele non-inverter. Acest lucru este posibil datorită faptului că nu mai este necesară oprirea compresorului odată ce s-a ajuns la temperatura setată, ci doar diminuarea consumului energetic, ceea ce produce această economie.

În ceea ce privește funcțiile, pot spune că ZASS ZAC 09/IP este destul de bine echipat, mai exact dispune de: răcire, încălzire, dezumidificare – pentru reglarea nivelului de umiditate din încăpere, ventilare, Timer – pentru a programa pornirea/oprirea aparatului de aer condiționat, Autocurățare, etc.

Nivelul de zgomot atins nu depășește 48 dB în cazul unității interioare și 63 dB în cazul unității exterioare, ceea ce asigură o funcționare destul de silențioasă atunci când vine vorba de acest model. Serviciul de instalare nu este inclus în pachet, însă îl puteți comanda de aici.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț avantajos,
  • Inverter,
  • silențios

Contra:

  • serviciul de instalare nu este inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

ZASS ZAC 09/IP este un aparat de aer condiționat nemțesc, supus celor mai exigente standarde mondiale, ce promite să asigure confortul necesar oricărui utilizator.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat