Vortex VAC-A24A1D – are 24000 BTU și un preț mic

Cu toții ne dorim o vară cât mai plăcută, cu temperaturi blânde, care să ne facă să uităm de gerul de astă iarnă, dar care să nu ne disturbe confortul de zi cu zi. Ei bine meteorologii ne cam spulberă acest vis frumos, anunțându-ne că vara aceasta vom suferi de caniculă mult mai mult decât în ultimele 20 de veri, așa că nu ne rămâne altceva decât să ne pregătim pentru acest val de căldură ce deja a început să își facă simțită prezența. Și cum putem face asta mai bine, decât instalând un aparat de aer condiționat. Și pentru că nu toată lumea își permite să instaleze un model scump, am ales să discutăm astăzi despre un aparat de aer condiționat cu un preț decent și o arie de acoperire maximă. Este vorba despre Vortex VAC-A24A1D, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 2250 lei (verifică preț actualizat), un preț mai mult decât decent având în vedere că are 24000 BTU.

Din punct de vedere al designului seamănă foarte bine cu frații mai mici, Vortex VAC-A09A1D, Vortex VAC-A12A1D și Vortex VAC-A18A1D, ceea ce înseamnă că discutăm de un model plăcut, ce reușește să impresioneze prin raportul calitate-preț extrem de avantajos. În centru se poate observa un display de tip LED, unde vei putea urmări gradele din încăpere. Modelul nu impresionează printr-un design spectaculos, dar cu siguranță din punct de vedere al specificațiilor poate concura lejer cu modele mult mai scumpe. Dimensiunile sale sunt destul de acceptabile, mai exact unitatea interioară are 1095 x 312 x 215 mm și cântărește 15 kg, iar cea exterioară are 800 x 690 x 300 și cântărește 45 kg.

Poze cu aparatul de aer condiționat Vortex VAC-A24A1D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Poate te întrebi ce alte avantaje mai prezintă aparatul de aer condiționat Vortex VAC-A24A1D. În afara faptului că poate fi achiziționat la un preț avantajos, vine și cu câteva caracteristici destul de bune. Întâi de toate vreau să menționez faptul că atinge o capacitate de 24000 BTU atât pentru răcire, cât și pentru încălzire. În urma testelor de eficiență, modelul Vortex se încadrează în clasa A pentru ambele moduri de funcționare, însă cu un consum diferit, mai exact 2182 W pentru răcire și 2022 W pentru încălzire.

Potrivit numărului de BTU, modelul este potrivit pentru o suprafață destul de generoasă, de aproximativ 70 mp, ceea ce înseamnă că poate fi montat la casă fără nici un fel de probleme, vara vei beneficia de răcoare, chiar și atunci când gradele stau să explodeze în terometre, iar iarna vei avea o locuință caldă chiar și în zilele geroase.

Deși vorbim de un model din gama low-budget, acesta dispune de funcțiile cele mai necesare, și anume: încălzire, dezumidificare – pentru a-ți feri locuința de mucegai, timer – pentru a programa pornirea și oprirea aparatului de aer condiționat și Turbo mode – pentru răcirea instantanee a camerei. Poate că producătorul acestui model nu vă spune prea multe, însă este bine de știut că aparatul de aer condiționat este realizat de un brand cu greutate pe piața electrocasnicelor, și anume Toshiba, ceea ce din punctul meu de vedere conferă încredere utilizatorului.

Modelul este destul de silențios, unitatea interioară atingând numai 42 dB, iar cea exterioară 55 dB, ceea ce înseamnă că nu face prea mult zgomot atunci când este pus în funcțiune. Aparatul de aer condiționat nu vine la pachet cu serviciul de instalare, însă acesta se poate comanda de aici.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • Timer,
  • funcția de dezumidificare,
  • clasa de energie răcire A,
  • preț avantajos

Contra:

  • nu are serviciu de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Vortex VAC-A24A1D este un aparat de aer condiționat cu 24000 BTU și un raporta calitate-preț extraordinar de avantajos pentru orice tip de utilizator.

User Rating: 2.25 ( 2 votes)

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat