Vortex VAC-A09A1D – vine la pachet cu kit de instalare

Cu siguranță vara este anotimpul preferat de cei mai mulți dintre noi, însă nu putem spune că și căldura excesivă din locuințe sau de la locul de muncă este tocmai pe placul nostru. De aceea astăzi vom discuta despre un aparat de aer condiționat ideal pentru o garsonieră sau o firmă micuță. Este vorba despre Vortex VAC-A09A1D, ce costă aproximativ 950 lei (verifică preț actualizatși pe deasupra are și kit de instalare inclus în preț. Ce înseamnă asta? O dată cu achiziția, nu este nevoie decât să contactezi firma care se ocupă de instalare și în doar câteva ore va fi la tine acasă, astfel că tu te vei bucura de proprietățile aparatului de aer condiționat în cel mai scurt timp posibil.

Mai mult de atât de cele mai multe ori kit-ul de instalare nu este inclus în preț și dacă aștepți începerea verii pentru a-ți achiziționa un aparat de aer condiționat atunci cu siguranță poate dura și două săptămâni până când firma de instalare va ajunge la tine acasă și asta datorită faptului că sunt foarte multe solicitări.

Ca și aspect, vorbim de un model elegant, destul de finuț construit, cu o dimensiune a unității interioare nu foarte mare, de 680 x 250 x 180mm, tocmai pentru a da un aer elegant camerei. Unitatea interioară cântărește aproximativ 7,5 kg, ceea ce înseamnă că va fi destul de ușor de montat, iar unitatea exterioară ajunge la o greutate de 21 kg. După cum se poate observa în mijlocul unității interioare, apare și un afișaj de tip LED, unde veți putea urmări gradele setate, treapta de ventilație, precum și programarea pentru a se închide.

Poze cu aparatul de aer condiționat Vortex VAC-A09A1D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Zilele trecute discutam despre fratele mai mare al acestui model, și anume modelul Vortex VAC-A12A1D, cu o capacitate de răcire ceva mai mare, însă astăzi vrem să ne raportăm la un produs ideal pentru spațiile mai mici, Vortex VAC-A09A1D.

Are o capacitatea de răcire de 9000 BTU și se încadrează în clasa A, atât pentru răcire, cât și pentru încălzire. Consumul de putere nu este unul foarte mare, încât să vă mărească extraordinar de mult factura la energie, ajunge la 2650 W pentru încălzire și la 2500 W pentru răcire.

Nu este nici zgomotos, atinge numai 38 dB unitatea interioară și 50 dB unitatea exterioară, ceea ce înseamnă că nici nu îi veți simți prezența atunci când vă odihniți, ci doar o adiere rece, care să vă mențină un tonus ridicat pe timp de vară.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preţ mic,
  • design plăcut,
  • kit de instalare inclus,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Vortex VAC-A09A1D este un aparat de aer condiționat cu un preț extrem de avantajos, ce vine la pachet cu kitul de instalare.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat