Vortex VAC-A12A1D – un aparat de aer condiționat extrem de ieftin

Vara bate la ușă și nu vrei ca și anul acesta temperaturile amețitoare din lunile de vârf să îți dea bătăi de cap? Atunci un aparat de aer condiționat montat din timp te va scuti de clipe neplăcute, oferindu-ți relaxarea și confortul de care ai nevoie. Și pentru ca bugetul familiei să nu fie afectat, m-am decis ca astăzi să discutăm despre modelul Vortex VAC-A12A1D, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 980 lei (verifică preț actualizat), extrem de mic, având în vedere că include și chitul de instalare, pentru care am fi fost nevoiți să scoatem bani în plus din buzunar în cazul unui alt model.

Din punct de vedere al designului, vorbim de un aparat de aer condiționat plăcut, complet alb, ce dispune de un ecran de tip LED, care îți afișează gradele din cameră. Nu are o dimensiune foarte mare, ceea ce înseamnă că nu va ocupa prea mult spațiu pe perete, și cu siguranță eleganța sa îl va face un accesoriu de invidiat pentru orice locuință.

Poze cu aparatul de aer condiționat Vortex VAC-A12A1D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat este un model cu o capacitate de răcire de 12000 BTU, ceea ce înseamnă că se va potrivi de minune unui apartament cu o dimensiune medie și va face față fără probleme caniculei ce ne amenință în fiecare vară. Potrivit testelor de eficiență, producătorii încadrează aparatul în clasa A atât la consumul de energie cu încălzirea, cât și la cel cu răcirea, de unde putem deduce faptul că nu se va ajunge la o factură atât de mare la curent.

Folosit în medie 4 ore zilnic, factura la curent ajunge să crească cu aproximativ 80 lei, ca să vă faceți o idee, ceea ce zic eu nu este deloc exagerat, când ne gândim la confortul de care avem parte. Mai precis consumă 3350W pentru încălzire și 3200 pentru răcire.

Unitatea exterioară cântărește aproximativ 29 kg, iar cea interioară numai 9, așa cum spuneam mai sus, nu are dimensiuni mari, tocmai pentru a nu ocupa prea mult spațiu. Pentru cei ce totuși își fac griji, cum că aparatul de aer condiționat ar putea fi zgomotos, este bine de știut că nici măcar nu îi veți simți prezența, atingând numai 37 dB.

Kitul de instalare este și el inclus în pachet, ceea ce reprezintă un avantaj pentru că nu veți mai fi nevoiți să căutați o firmă de instalare, ce presupune alt cost altă distracție, și de cele mai multe ori aceste firme sunt extrem de ocupate pe perioara verii, ducând la o listă de așteptare și implicit la alte neplăceri.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preţ mic,
  • design plăcut,
  • 12000 BTU,
  • kit de instalare inclus

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Vortex VAC-A12A1D este unul dintre cele mai ieftine modele de aparate de aer condiționat, ce vine la pachet și cu kitul de instalare.

User Rating: 2.61 ( 56 votes)

4 comentarii

  1. Cum dau la caldura

    • Din telecomanda schimbi pe HOT , ceri 26 de grade si astepti cam 2 minute sa se schimbe in memorie sensul , apoi o sa porneasca si se va opri timp de 5-8 minute ,apoi iar da caldura 15 minute , iar face pauza ….

  2. SANT LA AL DOILEA AC ,PRIMUL LUAT IN 2007 ,AL DOILEA IERI CU DOAR 1080 LEI DE LA AUCHAN SI NU AM AVUT PROBLEME CU EL ,PRIMUL , SI A MERS LA GREU SI 24 DE ORE ………MA ASTEPT CA SI CEL DE-AL DOILEA SA FIE TOT ASA DE BUN. CINE DORESTE POATE SA-SI CUMPERE AC DE 8000 DE LEI ,SA-L PORNEASCA CU TELEFONUL ………….

  3. Un aparat de aer conditionat foarte bun iar pretul este absolut imbatabil. L-am achizitionat zilele trecute si desi m-am asteptat ca functiile sa fie putine am fost placut surprins cand am vazut ca nu este chiar atat de sarac in optiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat