Vortex VAC-A18A1D – cu 18000 BTU și un preț avantajos

Vrei să te pregătești pentru temperaturile toride de vară, dar nu știi ce aparat de aer condiționat să alegi? Bugetul tău este destul de limitat, încât nu îți permiți să investești o sumă prea mare pentru o astfel de achiziție? Atunci modelul Vortex VAC-A18A1D ar putea fi soluția potrivită pentru nevoile tale. Are un preț de aproximativ 1900 lei (verifică preț actualizatdestul de mic având în vedere că discutăm despre un model cu 18000 BTU. De regulă aceste aparate de climatizare le găsim la prețuri ce depășesc 2500 lei.

Din punct de vedere al designului modelul se remarcă prin simplitate. Numai în centru se poate observa logoul producătorului, precum și un afișaj de tip LED, ce indică gradele din cameră. Bineînțeles că vine la pachet cu o telecomandă, ce pare ușor de manevrat, chiar și de către cei mai în vârstă. Dimensiunile sale nu sunt exagerat de mari, unitatea interioară atinge 1095 x 312 x 215 mm și cântărește 15 kg, iar cea exterioară ajunge la 800 x 590 x 300 mm și cântărește 45 kg.

Poze cu aparatul de aer condiționat Vortex VAC-A18A1D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat Vortex VAC-A18A1D este un model cu o capacitate de  18000 BTU atât pentru răcire, cât și pentru încălzire, adică vorbim de un model potrivit pentru a crea confotul dorit pe o suprafață de aproximativ 50 mp. Se încadrează în clasa de energie A, atât pentru răcire, cu un consum de 1557 W, cât și pentru încălzire, cu un consum de 1656 W, prin urmare nu veți avea o surpriză atunci când vine factura de curent.

La capitolul funcții, aparatul de climatizare dispune de cele esențiale: încălzire, auto restart, dezumidificare(reglează nivelul de umiditate din cameră), timer(permite programarea pornirii și opririi aparatului de aer condiționat) și Turbo mode(răcește instantaneu încăperea).

Vorbim despre un model destul de silențios, cu un nivel de zgomot al unității interioare de 38 dB și un nivel de zgomot al unității exterioare de 54 dB, prin urmare veți putea dormi liniștiți cu aparatul pornit, fără ca măcar să îi simțiți prezența. Nu dispune de serviciul de instalare, însă îl puteți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • Timer,
  • funcția de dezumidificare,
  • clasa de energie răcire A,
  • preț avantajos

Contra:

  • nu are serviciu de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Vortex VAC-A18A1D este un aparat de aer condiționat potrivit pentru un apartament cu 3 camere, ce poate fi achiziționat la un preț extrem de avantajos.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat