Whirlpool AWO/C62200 – încărcare de 6 kg, 1200 rpm

Pentru că meriți să petreci mai mult timp cu cei dragi, relaxându-te și îmbogățindu-ți cutiuța cu amintiri, mașina de spălat Whirlpool AWO/C62200 se va dovedi ajutorul pe care te poți baza indiferent de gradul de murdărie al țesăturilor. Acest model este varianta ușor îmbunătățită a modelului Whirlpool AWO/C61000mai exact vine cu o viteză de centrifugare mai mare, ceea ce presupune rufe mult mai bine stoarse. Diferența de preț este extrem de mică, acest model putând fi achiziționat la un preț de aproximativ 1250 lei (verifică preț actualizat).

Din punct de vedere al designului, așa cum menționam și la modelul anterior, discutăm de o mașină de spălat ce face parte din gama unui producător recunoscut pentru calitatea indubitabilă a aparaturii electrocasnice fabricată de ani de zile. Prin urmare mașina de spălat rufe este elegantă și modernă, reușind să surprindă prin finisajele foarte bine realizate și prin calitatea materialelor. Vorbim de un model realizat pe o nuanță de alb, ce se va încadra perfect fie că alegem să o montăm în bucătăria proaspăt renovată, fie că alegem să o montăm în baie. În partea superioară, regăsim panoul de control ce pare destul de ușor de folosit, împreună cu un ecran de tip LCD. Pe acest display veți putea urmări câteva detalii legate de ciclul de spălare, și anume: gradele la care sunt spălate rufele, timpul rămas până la finalizarea ciclului de spălare și viteza de centrifugare a rufelor.

Poze cu mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C62200

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat Whirlpool este un model cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de rotație de maxim 1200 rpm, astfel că veți avea rufele mult mai repede uscate, decât în cazul în care ați folosi un model cu o viteză de rotație mai mică.

Capacitatea de încărcare este de 6 kg, suficient de încăpătoare din punctul meu de vedere chiar și pentru o familie cu mai mult de 2 copii. Cum bine știți mașinile de spălat sunt supuse unor teste de eficiență, iar modelul în cauză a fost încadrat în urma acestor teste, în clasa de eficiență energetică A++, cu un consum de 0,78 kwh/program standard, clasa de eficiență la spălare A și clasa de eficiență la centrifugare B. De acum rufele vor fi spălate cu un consum mic de energie, dar și de apă.

Numără până la 14 programe, ce se adaptează fiecărui tip de material, astfel încât hainele vor fi spălate corespunzător și cu delicatețe, pentru a nu se deteriora în vreun fel. Durata de viața a țesăturilor este prelungită cu mașina de spălat Whirlpool și spun asta deoarece încorporează tehnologia Al 6-lea simț, tehnologie ce garantează rezultate excelente și atenție pentru fiecare tip de țesătură.

Cu ajutorul funcției de programare întârziată vei putea pleca liniștită dimineața la servici și mașina își va începe ciclul de spălare la ora stabilită de tine, fără a avea nevoie de supraveghere, iar tu vei găsi rufele proaspăt spălate când vei ajunge acasă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • afișaj de tip LCD,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • programare întârziată,
  • tehnologia Al șaselea simț,
  • 1200 rpm

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Whirlpool AWO/C62200 este o mașină de spălat rufe ideală pentru familiile nu foarte numeroase, ce își doresc un model nu foarte scump, dar eficient.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.