Whirlpool AWO/C61000 – îți spălă haiele cu delicatețe

Au apus de mult vremurile în care femeile erau nevoite să spele rufele de mână, un proces epuizant, ce le răpea ore bune din timpul atât de prețios. Acum există pe piață o gamă bogată și diversificată de mașini de spălat rufe ce îți vor spăla hainele atât de bine, încât te vei întreba cum de ai putut sta vreodată fără un astfel de aparat electrocasnic. Cu siguranță sunt foarte multe persoane ce vor spune că sunt prea scumpe pentru buzunarul lor. Dar noi vă prezentăm astăzi un model excepțional de la un binecunscut brand în ceea ce privește aparatura electrocasnică, si anume mașina de spălat Whirlpool AWO/C61000, ce poate fi achiziționată la un preț de aprozimativ 1200 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de rezonabil aș spune eu ținând cont că vorbim de un design elegant, și totodată de specificații destul de bune.

Dar să o luam cu începutul și să ne aruncăm o privire peste modelul în cauză. Aș spune că atrage atenția prin finețea detaliilor și totodată prin modernitatea ei. Este complet albă, fapt ce nu mă deranjează cu nimic, fiindcă în felul acesta se va potrivi cu mobila bucătăriei sau de ce nu a băii. Ușa este proiectată în așa fel să se deschidă destul de ușor, iar în partea superioară, panoul de control este accesorizat cu un selector de programe în centru, însoțit de o serie de butoane ce te vor ajuta să faci selecțiile potrivite și în partea dreaptă un ecran LCD, unde vei putea urmări stadiul ciclului de spălare, câte minute mai sunt până la finalizarea lui, temperatura la care sunt spălate rufele, precum și cu ce viteză de rotație sunt stoarse.

Poze cu mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C61000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat Whirlpool este un model cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de centrifugare de 1000 rpm, suficient cât să nu mai fiți nevoiți să lăsați prea mult rufele pe culme pentru a se usca complet. Aș putea spune că modelul Whirlpool este potrivit chiar și pentru o familie mai numeroasă. Are o capacitate de 6 kg, ce din punctul meu de vedere este cea mai des utilizată de către consumatorii de electrocasnice.

Potrivit testelor de eficiență, modelul discutat astăzi este ocupantul clasei A++ în ceea ce privește energia, ocupantul clasei A la spălare și ocupantul clasei C la centrifugare. De regulă modelele cu o asemenea eficiență la clasa energetică sunt mult mai scumpe, prin urmare utilizatorul are avantajul de a se bucura de un produs destul de ieftin cu un consum de energie destul de scăzut.

Gama de programe de spălare este destul de ofertantă, astfel că veți putea spăla fiecare tip de țesătură corespunzător, reușind în felul acesta să păstrați ca noi rufele pentru mai mult timp. Între programele de spălare clasice: bumbac, lână, sintetice, delicate, veți găsi și programe aparte: pentru spălare manuală, pentru un consum redus de energie, pentru clătire intensivă, etc. Programul cel mai rpaid este de 30 minute și este ideal pentru rufele ce nu necesită o curățare intensivă.

De acum veți putea pleca de acasă liniștiți știind că veți găsi rufele proaspăt spălate. Programați mașina înainte de a pleca de acasă și ea va porni la ora stabilită de voi, astfel că rufele vor fi gata de întins pe culme de îndată ce ajungeți acasă.

Dacă în general tehnologia Al 6-lea simț este prezentă la mașinile de spălat mai scumpe, ei bine iată că și acest model dispune de această tehnologie, ce ajută la curățarea hainelor în profunzime, fără ca acestea să fie deteriorate pe durata ciclului de spălare. De acum rufele vo fi spălate cu o simplă atingere.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • afișaj de tip LCD,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • 6 kg,
  • tehnologia Al șaselea simț

Contra:

  • luând în considerare prețul consider că are secificații destul de bune

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Whirlpool AWO/C61000 este un model ieftin, dar cu destul de multe funcții și calități, astfel că ar putea fi o variantă excelentă pentru cei ce nu vor să aloce o sumă foarte mare pentru un asemenea aparat electrocasnic.

User Rating: 2.25 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.