Whirlpool AWO/C52000 – o mașină de spălat rufe ieftină

Te gândești să îți cumperi o mașină de spălat, dar nu îți permiți să aloci o sumă prea mare pentru o astfel de achiziție? Noi îți oferim soluția perfectă, Whirlpool AWO/C52000 este o mașină de spălat cu un preț de aproximativ 1050  lei (verifică preț actualizat)deloc mare mai cu seamă că dispune de tehnologia brevetată 6 th Sense, dar și de alte funcții ce cu siguranță te vor încânta.

Din punct de vedere al designului, vorbim de o mașină de spălat elegantă, accesorizată cu un panou de control bine dotat, mai exact dispune de un afișaj de tip LCD, ce vă permite să urmăriți mai multe detalii legate de ciclul de spălare( timp rămas până la final, viteza de rotație, gradele la care sunt spălate rufele), dar și cu butoane ce vă ajută să faceți selecțiile cele mai potrivite pentru fiecare tip de țesătură.

Poze cu mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C52000

Whirlpool AWO/C52000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Whirlpool AWO/C52000 este o mașină de spălat cu încărcare frontală, ideală pentru o familie nu foarte numeroasă. Atinge o viteză de centrifugare de până la 1000 rpm și are o capacitate de încărcare de 5 kg. Potrivit testelor la care a fost supusă, se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, ceea ce înseamnă că vă veți bucura de rufe curate, cu costuri mici.

Având o gamă largă de programe de spălare, veți putea spăla fiecare tip de țesătură în mod corect. Cele mai uzuale programe de spălare sunt pentru: bumbac, lână, sintetice, dar totodată Whirlpool AWO/C52000 dispune și de program ușor de călcat, pentru rufe delicate, program rapid de 30 minute pentru hainele ce au nevoie de o reîmprospătare.

Faptul că dispune de tehnologia Al 6-lea simț, constituie din start un avantaj, și spun asta pentru că oferă rezultate extraordinare la spălare, indiferent de tipul de material. În ceea ce privește funcțiile și siguranța, mașina de spălat poate fi programată la ora la care dorim să înceapă procesul de spălare. Această funcție este utilă în cazul în care plecăm de acasă, ciclul de spălare să fie încheiat până ne întoarcem. Prin urmare Whirlpool AWO/C52000 este o mașină de spălat cu funcții ce poate concura cu alte modele mult mai scumpe, dar în cazul în care vă doriți un model cu o viteză de rotație mai mare puteți opta pentru modelul Whirlpool AWO/C52200.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • preț mic,
  • afișaj de tip LCD

Contra:

  • viteza de rotație putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Whirlpool AWO/C52000 este una dintre cele mai ieftine mașini de spălat, ce beneficiază de tehnologia Al 6-lea simț. Design impecabil, însoțit de specificații extrem de bune, raportate la un preț mai mult decât convenabil. În felul acesta poate fi descris acest model.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.