Whirlpool AWO/C52200 – pentru ca rufele să fie spălate corespunzător

Mașina de spălat rufe este printre primele electrocasnice absolut necesare într-o gospodărie. Trăind într-o lume în care timpul este atât de scurt și de prețios, consider că este păcat să pierzi atâtea ore spălând rufe de mână, atâta timp cât există mașini de spălat ce pot realiza această activitate într-un mod atât de eficient. Un model bun pentru orice tip de buzunar consider că este mașina de spălat Whirlpool AWO/C52200, ce poate fi achiziționată la un preț de aproximativ 1143  lei (verifică preț actualizat), un preț extrem de bun pentru ceea ce oferă utilizatorului.

Din punct de vedere al designului vorbim de o mașină de spălat cu un aspect clasic, albă, pentru a se încadra oricărui stil și oricărui tip de mobilier. În partea superioară, panoul de control încorporează un display de tip LCD, unde se pot urmări detaliile cele mai importante ale unui ciclu de spălare, și anume: viteza de rotație, gradele la care sunt spălate rufele, etapa ciclului de spălare și timpul rămas până la finalizarea acestuia.

Poze cu mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C52200

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Whirlpool este o mașină de spălat cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de centrifugare de maxim 1200 rpm, ce duce ulterior la o uscare mult mai rapidă a rufelor. Capacitatea de încărcare nu este foarte mare, are numai 5 kg, dar consider că este suficient în cazul în care nu intenționați să spălați țesături foarte voluminoase. Testele de eficiență încadrează mașina de spălat în clasa de eficiență energetică A+, cu o economie de resurse de până la 30%.

Producătorul echipează modelul cu tehnologia brevetată „Al 6-lea simț”, ce oferă rezultate mai bune la spălare, economii semnificative ale resurselor, garantând totodată grija perfectă și rezultate impecabile pentru orice tip de material. Tehnologia dezvoltă trei principii pentru spălarea fiecărui tip de țesătură:

– Simte – dispune de un senzor ce reușește să detecteze dimensiunea încărcăturii încă dinaintea pornirii ciclului de spălare,

– Se adaptează – senzorul reușește să stabilească ce cantitate de apă necesită fiecare încărcătură

– Controlează – își adaptează timpul și energia fiecărei încărcături de rufe

Gama programelor de spălare este destul de bogată și cuprinde: bumbac, lână clătire intensivă, ușor de călcat, Clean+, etc. Cel mai scurt program este de 30 de minute și este cel mai potrivit pentru reîmprospătarea rufelor. Programarea întârziată vă permite să plecați liniștiți de acasă și să stabiliți ora la care doriți să înceapă procesul de spălare. Modelul Whirlpool nu necesită supraveghere pe durata funcționării ei și această metodă este cea mai potrivită ca atunci când ajungeți acasă, să găsiți rufele proaspăt spălate și să le puteți întinde pe culme.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preţ bun,
  • afișaj de tip LCD,
  • 1200 rpm

Contra:

  • capacitatea de încărcare putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Whirlpool AWO/C52200 este o maşină de spălat ieftină cu caracteristici destul de bune, ce reuşeşte să satisfacă până şi cel mai pretenţios utilizator.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.