Whirlpool AMD 025/1 – cu Al 6-le simț și clasa de energie A++

Deși vremea este destul de capricioasă în perioada aceasta, meteorologii ne avertizează că în curând aceste averse de ploaie vor fi înlocuite de zile toride, în care vom căuta un colțișor în care să ne răcorim. De aceea este indicat să ne luăm toate măsurile de precauție pentru a putea face față perioadei ce va urma. Și ce altă metodă ar putea fi mai eficientă decât un aparat de aer condiționat? De aceea am ales să discutăm astăzi despre modelul Whirlpool AMD 025/1, varianta ușor îmbunătățită a modelului Whirlpool AMD 025, despre care am discutat zilele trecute. Are un preț de aproximativ 2400 lei (verifică preț actualizatși poate face față fără probleme unui apartament cu 2 camere sau unei garsoniere sau de ce nu unui spațiu comercial de aproximativ 35 mp.

Din punct de vedere al designului vorbim de un model elegant, conceput pentru a se integra unui decor modern, rafinat. Simplitatea aș putea spune că este o altă caracteristică a acestui aparat de aer condiționat, ce sugerează bun gust. În partea de jos puteți observa că dispune de un afișaj de tip LED, ce indică temperatura din cameră, precum și două butoane de pornire și oprire, importante atunci când ați uitat unde ați lăsat telecomanda. Acest tip de telecomandă pare destul de ușor de utilizat, chiar și de către cei cu mai puțină experiență într-ale tehnologiei.

Nu are nici dimensiuni prea mari, mai exact unitatea interioară ajunge la 8,5 kg și are 850 x 270 x 202 mm, iar cea exterioară cântărește 29 kg și are dimensiunile de 715 x 482 x 240 mm, ceea ce înseamnă că aparatul de climatizare va fi o prezență discretă pe unul dintre pereții locuinței voastre.

Poze cu aparatul de aer condiționat Whirlpool AMD 025/1

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Whirlpool AMD 025/1este un model ce asigură o capacitate de răcire de 12000 BTU, raportată la un consum de 1060 W și o capacitate de încălzire de 12966 BTU, raportată la un consum de 1025 W și dacă punem la socoteală faptul că se încadrează în clasa A++ de energie la răcire și clasa A de energie la încălzire, atunci cu siguranță putem afirma că discutăm de un model extrem de eficient, dar și econom.

De asemeni aparatul de climatizare vine echipat și cu tehnologia de ultimă generație Inverter, ce nu doar că reduce considerabil consumul de energie, ci și nivelul de zgomot. Și asta datorită faptului că merge pe principiul de a nu mai opri compresorul atunci când ajunge la temperatura dorită, ci de a-i diminua la maxim consumul, reușind în felul acesta să mențină temperatura constantă.

În ceea ce privește funcțiile, modelul Whirlpool vine echipat cu tehnologia Al 6-lea simț – ce se bazează pe senzori pentru optimizarea temperaturii din cameră, dezumidificare – menține umezeala la distanță, evitând în felul acesta dezvoltarea mucegaiului sau a altor viruși, timer – pentru programarea pornirii sau opririi aparatului, sleep/night mode – pentru nopți răcoroase, chiar și atunci când afară sunt mult prea multe grade, etc.

Nu este nici zgomotos, unitatea exterioară atinge 54 dB, iar cea interioară 22 dB, mai exact toarce precum o pisică, nici nu îl veți simți când este pus în funcțiune. Modelul nu vine la pachet cu serviciul de instalare, însă îl puteți comanda de aici.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design impecabil,
  • consum extraordinar de mic,
  • dispune de tehnologia Inverter,
  • funcția Sleep/Night mode,
  • funcția de dezumidificare
  • clasa de energie A++

Contra:

  • nu are kit de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Whirlpool AMD 025/1 este un aparat de aer condiționat potrivit pentr o suprafață de aproximativ 40 mp, ce asigură confortul dorit chiar și pentru cel mai pretențios tip de utilizator.

User Rating: 3.09 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat