Whirlpool AMD 025 – cu Inverter și Al 6-lea simț

Se apropie vara și vrei ca anul acesta căldura să nu mai reprezinte un pericol pentru sănătatea ta? Atunci un aparat de aer condiționat ar putea fi soluția potrivită în ceea ce privește această problemă. Și pentru că nu oricine își permite să aloce o sumă prea mare pentru o astfel de achiziție, vom discuta despre modelul Whirlpool AMD 025, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 1800 lei (verifică preț actualizat), un preț decent, având în vedere că încorporează și tehnologia Inverter, care de regulă este întâlnită la modelele mult mai scumpe.

Din punct de vedere al designului, vorbim de un aparat de aer condiționat elegant, modern, rafinat, ce impresionează prin bun gust. În partea de jos dispune de un display de tip LED, unde veți putea observa gradele din cameră, precum și două butoane de pornire și oprire, ideale în cazul în care nu ai telecomanda la îndemână. Modelul Whirlpool dispune de tehnologia brevetată Al 6-lea simț, tehnologie ce asigură rezultate extraordinare, cu un consum moderat de energie.

Unitatea interioară a aparatului cântărește 8,5 kg și are dimensiunile de 850 x 270 x 202 mm, iar cea exterioară cântărește 29 kg și are dimensiunile de 715 x 482 x 240 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat Whirlpool AMD 025

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat Whirlpool are o capacitate de răcire de 11942 BTU și 13307 BTU capacitate de încălzire, ceea ce înseamnă că este potrivit pentru un apartament cu două camere mai degrabă sau pentru un sediu de societate de aproximativ 30 mp.

Potrivit testelor de eficiență, acesta se încadrează în clasa de energie la răcire A+ și clasa de energie pentru încălzire A, ceea ce presupune un consum destul de acceptabil, mai exact 1090 W putere consumată la răcire și 1050 W, putere consumată le încălzire. Faptul că dispune de tehnologia inovatoare Inverter, îi sporește capacitatea de economisire a energiei cu cel puțin 30% față de modelele convenționale. Cum funcționează această tehnologie? Se păstrează o temperatură constantă în cameră, fără să se mai oprească compresorul, ci doar reducându-se consumul de energie la maxim.

În ceea ce privește funcțiile, modelul vine echipat cu o gamă destul de bogată: dezumidificare (elimină umiditatea excesivă, înlăturând în felul acesta posibilitatea apariției mucegaiului), Sleep/Night mode(pentru un somn liniștit și răcoros pe timp de vară), funcția de dezghețare automată, timer(pentru a programa pornirea sau oprirea aparatului). Filtrul este unul de tip HEPA, ce asigură curățenia și prospețimea aerului, prin înlăturarea particulelor de praf, astfel veți avea un aer curat, ce vă asigură energia necesară pe parcursul unei zile.

Nivelul de zgomot atinge 22 dB pentru unitatea interioară și 56 dB pentru unitatea exterioară, ceea ce înseamnă că veți putea dormi liniștiți cu aparatul de aer pornit, fără ca acesta să producă vreun zgomot deranjant.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design impecabil,
  • consum extraordinar de mic,
  • dispune de tehnologia Inverter,
  • funcția Sleep/Night mode,
  • funcția de dezumidificare

Contra:

  • nu are kit de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Whirlpool AMD 025 este un aparat de aer condiționat potrivit pentru un apartament cu 2 camere, ce se bucură nu doar de tehnologia Inverter, ci și de un preț destul de mic.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat