VORTEX VAP-A12A1D – portabil și eficient

Dacă tot am discutat ceva mai devreme despre aparatul de aer condiționat VORTEX VAP-A09A1D, ei bine nu puteam să nu aducem vorba și despre fratele mai mare al acestuia și anume aparatul de aer condiționat VORTEX VAP-A12A1D. Are un preț de aproximativ 1400 lei (verifică preț actualizat), deloc mare dacă luăm în considerare faptul că modelul face față unei suprafețe de aproximativ 27 mp și oferă cel mai mare avantaj posibil, este mobil, adică îl puteți muta dintr-o încăpere în alta în funcție de activitățile desfășurate. Astfel că ziua poate să vă asigure confortul necesar în living, iar seara în dormitor.

Din punct de vedere al designului putem afirma că modelul este unul destul de reușit. Față de modelele clasice albe, acesta este realizat într-o combinație de nuanțe de negru cu argintiu, ce îi conferă o frumusețe aparte. În partea superioară veți putea remarca un display de tip LED, ce înfățișază gradele din încăpere, precum și alte câteva butoane pentru a face comenzile potrivite. În cazul în care nu aveți telecomanda la îndemână, veți putea face destul de ușor selecțiile potrivite, direct din aparat. Modelul cântărește aproximativ 35 kg și are dimensiuni nu foarte mari încât să deranjeze prezența sa în încăpere(486 x 320 x 830 mm).

Poze cu aparatul de aer condiționat portabil VORTEX VAP-A12A1D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

VORTEX VAP-A12A1D este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de răcire/încălzire de 12000 BTU, ce se încadrează în clasa energetică A pentru ambele moduri de funcționare. Prin urmare putem deduce faptul că nu are un consum de energie prea mare și nici factura nu va crește foarte mult.

Pe partea de funcții, modelul dispune de cele mai esențiale, și anume: răcire, încălzire, dezumidificare – pentru a evita producerea mucegaiului și încălzirea cu pompa de căldură. Nu va trebui să vă faceți griji nici în ceea ce privește dezvoltarea alergiilor, și asta deoarece aparatul de climatizare vine echipat cu filtru de praf, ce are grijă să mențină bacteriile și alergenii la distanță.

În ceea ce privește zgomotul, pot spune că modelul în cauză este destul de silențios, atinge numai 50 dB, adică nu deranjează nici măcar în clipele de odihnă. Utilizând un aparat de climatizare mobil nu veți avea nevoie de servicii de instalare ceea ce înseamnă o cheltuialîă în minus atunci când vă hotărâți să achiziționați un aparat de aer condiționat.

Păreri pro şi contra

Pro

 • design plăcut,
 • este ușor de mutat,
 • portabil

Contra:

 • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

VORTEX VAP-A12A1D este un aparat de aer condiţionat portabil, ce îţi asigură confort în fiecare încăpere, în funcţie de dorinţele tale.

User Rating: 2.32 ( 24 votes)

4 comentarii

 1. Telecomanda separat de aparat aveti gen modelul vortex vap A12A1D de vanzare?

 2. Argumente contra
  – trebuie sa dai gauri in fiecare camera in care il muti pentru burlanul de evacuare a caldurii
  – zgomotos – ai si unitatea exterioara tot in casa
  – condensul – stai cu sticla de plastic langa el

 3. Ma intereseaza aparatele mobile de aer conditionat – oferte de pret

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat