VORTEX VAP-A09A1D – ieftin și portabil

A venit vara și ți-ai dori să poți instala un aparat de aer condiționat care să facă față unei arii cât mai mari, dar nu îți permiți să investești atât de mult într-un aparat de aer condiționat cu o capacitate atât de mare? În cazul acesta ce părere ai despre un aparat de aer condiționat portabil? Nu costă mult, nu ocupă mult spațiu și poate fi mutat destul de ușor în camera în care vrei. Spre exemplu un model interesant în acest sens este aparatul de aer condiționat VORTEX VAP-A09A1D, ce costă aproximativ 1300 lei (verifică preț actualizat), preț ce îți oferă flexibilitatea de care ai nevoie pentru a-ți crea condițiile necesare în orice colț al casei.

Din punct de vedere al designului, discutăm despre un model plăcut și elegant. Față de modelele clasice, acesta se remarcă printr-un aspect interesant, într-o combinație de nuanțe de negru cu argintiu, ce subliniază un stil modern. Deasupra se remarcă un display de tip LED, unde puteți urmări gradele din încăpere. De asemeni aparatul de aer condiționat vine la pachet cu o telecomandă, cu comenzile în limba engleză, dar care nu pare foarte complicat de utilizat. Dimensiunile nu sunt foarte mari, cântărește aproximativ 34 kg și are 486 x 320 x 830 mm, ceea ce înseamnă că nu va fi foarte dificil de mutat dintr-o încăpere în cealaltă.

Poze cu aparatul de aer condiționat portabil VORTEX VAP-A09A1D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

VORTEX VAP-A09A1D are o capacitate de răcire/încălzire de 9000 BTU și se încadrează pentru ambele funcții în clasa energetică A, ceea ce înseamnă un consum de energie relativ decent.

Având în vedere numărul de BTU al apartului de climatizare, este bine de știut faptul că modelul este potrivit pentru o suprafață de aproximativ 20 mp, iar aspectul cel mai interesant este că poate fi mutat cu ușurință în altă încăpere în funcție de locul unde vă desfășurați activitățile.

La capitolul funcții, modelul Vortex vine echipat cu funcții precum: răcire, încălzire, dezumidificare –reglează nivelul crescut de umiditate și încălzire cu pompa de căldură. Nu este nici zgomotos, atinge numai 50 dB, ceea ce înseamnă că nu deranjează nici măcar în sesiunile de odihnă.

Un alt avantaj al aparatelor de aer condiționat mobile este acela că nu veți fi nevoiți să achiziționați separat serviciile de instalare, pentru că nu necesită un asemenea serviciu, prin urmare de ce nu te-ai bucura de o atmosferă răcoritoare în toată casa cu un cost ceva mai mic?

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • este ușor de mutat,
  • portabil

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

VORTEX VAP-A09A1D este un aparat de aer condiționat portabil, ce îți permite să îl muți cu ușurință dintr-o încăpere în alta pentru a te răcori în zilele toride de vară.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat