Top 5 televizoare Full HD ieftine

Alegerea unui televizor nu este una ușoară, mai ales în cazul în care bugetul este destul de mic sau poate apelăm la un credit bancar pentru o asemenea achiziție. Și dacă mai pui la socoteală că anual se lansează modele cu performanțe care mai de care mai atractive, atunci lucrurile clar se complică.

Partea bună este că varietatea opțiunilor oferite de producători, îți permite să faci o alegere bună, chiar și la un preț destul de rezonabil.

În momentul în care te decizi pentru o asemenea achiziție, iar bugetul este destul de limitat, ar fi indicat să te orientezi către un model cu rezoluție Full HD. Claritatea imaginilor este o caracteristică extrem de importantă, îmbunătățită de la an la an de producători. Cu siguranță ai trecut și tu prin fața standurilor cu TV-uri și ai rămas vrăjit de modelele cu imagini detaliate, de o claritate impecabilă. Ei bine micile detalii fac diferența, iar rezoluția Full HD reprezintă cel mai bun compromis claritate-preț.

Ce înseamnă rezoluție Full HD?

Full HD se traduce prin Full Hight Definition, adică 1920 x 1080 pixeli, de peste două ori mai mulți pixeli față de imaginile HD, ceea ce înseamnă detalii mult mai fine ale imaginilor. Bineînțeles densitatea pixelilor va crește cu cât diagonala scade, ajungând în unele cazuri să fie insesizabili chiar și de la o distanță destul de mică.

full hd

Pentru a face alegerea potrivită, ți-am pregătit un top cu 5 televizoare Full HD cu un preț foarte mic:

1.
horizon 22HL719FHorizon 22HL719F este un televizor cu o diagonală de 56 de cm, ideal fie pentru un dormitor mic, fie pentru bucătărie. Are un preț extrem de atractiv, de aproximativ 499 lei, ce îl transformă într-unul dintre cele mai accesibile modele de pe piață. Claritatea imaginilor Full HD, este completată de o paletă de culori bogată, dar și de un contrast puternic. Aici găsești mai multe detalii. Garanția de 36 de luni conferă încredere necesară pentru a achiziționa acest TV. Modelul Horizon cântărește numai 3 kg, ceea ce îți permite să îl muți cu ușurință dintr-o cameră în alta la nevoie și are un consum de numai 22 W.

Vezi în magazin

2.
samsung 32J5100 – Samsung 32J5100 este un televizor cu o diagonală de 80 cm, ceea ce înseamnă că se va potrivi atât unui dormitor, cât și într-un living cu dimensiuni mai mici. Distanța potrivită pentru această diagonală este 240 cm. Calculele se fac destul de ușor pentru a ști ce diagonală ți se potrivește. Modelul are un design Ultra Slim, extrem de elegant, și face ca experiența de vizionare să fie una de excepție de fiecare dată. Puterea sunetului atinge 20 W și este similară cu cea a altor televizoare mult mai scumpe. Aici vei putea urmări un review detaliat.

Vezi în magazin

3.
utok U43FHD1 – UTOK U43FHD1 este un televizor Full HD, cu o diagonală de 109 cm, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 1099 lei. Având în vedere diagonala sa generoasă, aș spune că este mai degrabă recomandat pentru un living sau pentru un birou. Este unul dintre modelele cele mai avantajoase ca preț, astfel că dacă ești în căutarea unui TV cu rezoluție Full HD, dar totodată să depășească și bariera unei diagonale standard de 80 cm, televizorul UTOK ar putea fi soluția nevoilor tale.

Vezi în magazin

4.
Sharp LC-32CFE6131E– Sharp LC-32CFE6131E este un televizor cu o diagonală de 81 cm, ce face parte din gama lansată de producător în 2015. De această dată avem un model Smart, potrivit pentru cei ce își doresc mai multe opțiuni pentru divertisment, aplicații utile, precum și posibilitatea de a partaja conținut între smartphone și marele ecran printr-un simplu click. Prețul său este de aproximativ 1199 lei, un preț destul de accesibil zic eu, dacă ne raportăm la specificațiile sale. Aici găsești mai multe detalii.

Vezi în magazin

5.
Philips 32PFH5500/88– Philips 32PFH5500/88 este un Smart TV cu o diagonală de 80 cm, ce se va potrivi mănușă celor în căutarea unor imagini la o calitate Full HD, dar și a unui device ce oferă mai multe posibilități de relaxare și distracție. Televizorul utilizează sistemul de operare Android, astfel că vei putea testa jocurile preferate, dar și cele mai interesante aplicații, direct pe marele ecran. Are o sonorizare de 20 W, ce asigură un sunet clar și puternic, potrivit chiar și pentru o mică petrecere în familie. Mai multe detalii despre acest model găsești aici.

Vezi în magazin

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.