Samsung 32J5100 – televizorul Full HD non-smart pentru 2015

Modelele de televizoare din 2015 beneficiază de îmbunătățiri considerabile față de seriile anterioare, așa că prețurile mai ridicate își au o serie de argumente bine plasate. Desigur, dacă nu ești interesat de tehnologiile cele mai recente poți alege oricând modele nu atât de noi, dar investiția într-un televizor actual îți poate oferi siguranța că nu va trebui să îl schimbi pentru o perioadă mai lungă de timp. Samsung 32J5100 este un televizor non-smart care crește simțitor calitatea de imagine. Are un preț de aproximativ 1599 lei(verifică preț actualizat), încadrându-se în media actuală de preț pentru dotările sale.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Designul său este unul modern, păstrând linia generală a modelelor din clasele superioare. Astfel, carcasa acestuia este alcătuită din negru și argintiu și are o construcție subțire, iar rama este destul de îngustă, deși nu atinge valorile înguste ale modelelor LG. Modelul încorporează și suportul decorativ în formă de V care oferă totuși o stabilitate bună.

Poze cu televizorul

Samsung 32J5100

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 80 de cm și oferă o vizibilitate bună pentru o cameră mai mică, de tipul unui dormitor sau unui living de apartament mai mic. Imaginile au o calitate de 1920 x 1080 pixeli și sunt foarte clare. Spre deosebire de alte modele entry-level din seria nouă, ecranul are un indice de calitate generală a imaginii (Picture Quality Index) de 200, acest lucru sugerând existența unor tehnologii mai performante decât în cazul pragului minim de 100. Întâlnim astfel tehnologia Mega Contrast pentru îmbunătățirea contrastului deja stabilit prin Micro Dimming, tehnologia Wide Color Enhancer (Plus) pentru reglarea culorilor și redarea cât mai fidelă a acestora și tehnologia Auto Motion Plus pentru redarea cursivă și fără blur a cadrelor în mișcare. Acestea au un randament bun și oferă un nivel de detaliu cu adevărat îmbunătățit, care va fi ușor vizibil, mai ales dacă înainte ai avut un televizor de calitate mai slabă.

Vei găsi de asemenea o serie de moduri de vizionare prestabilite cu ajutorul cărora beneficiezi rapid de o experiență optimă în funcție de tipul de conținut vizionat. Modurile includ unul pentru sport, unul pentru jocuri sau unul pentru filme, fiecare mod accentuând anumite valori pentru culoare, contrast, luminozitate sau sunet.

Sistemul audio este de altfel unul atractiv pentru dimensiunile televizorului, având o putere de 20 W, iar sunetul fiind procesat de tehnologiile Dolby Digital Plus și DTS Studio Sound.

Întrucât modelul nu este smart, atenția asupra port-urilor este cu atât mai concentrată. Aici vei avea la dispoziție 2 port-uri HDMI, 1 port USB și câte o intrare Scart, video composite și component. Vei putea conecta astfel ușor un PC, o consolă de jocuri sau un player DVD sau Blu-ray, fiind însă probleme dacă vrei să conectezi mai multe dispozitive concomitent.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design slim
  • imagini Full HD atractive
  • sunet de calitate superioară
  • posibilități de conectare la alte dispozitive

Contra:

  • lipsa funcțiilor smart

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Display - 8.4
Conectivitate - 8.3

8.6

O alegere inspirată

Samsung 32J5100 este un televizor care aduce o serie de îmbunătățiri pe partea de calitate a imaginii, oferind avantajul de a reda imagini Full HD procesate mai detaliat.

Vezi detalii
User Rating: 2.53 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.