Sharp LC-55CFG6452E – un Smart TV premiat pentru design

Este foarte greu să găsești echilibrul atunci când trebuie să achiziționezi un televizor. Cele foarte bune sunt, de cele mai multe ori, costisitoare, în timp ce tv-urile ieftine prezintă anumite lipsuri în ceea ce privește dotările sau aspectul.

Din fericire există și excepții, iar una dintre acestea este televizorul Sharp LC-55CFG6452E. Construit de către una dintre companiile în ascensiune, acest televizor se poate lăuda cu o mulțime de calități: aspect deosebit, dotări de ultimă generație și foarte important, un preț mai mult decât decent, aproximativ 2599 lei (vezi preț actualizat) și poate fi găsit în oferta eMAG.

Nu ai cum să nu apreciezi modul în care arată acest televizor. Este mare, având un ecran cu diagonala de 139 de centimetri, dispune de finisaje minimaliste care se încadrează perfect în orice casă modernă și are rame extrem de subțiri, care contribuie cu succes la experiența superioară în vizionare. În ciuda ecranului mare, televizorul este gândit în așa fel încât să nu ocupe foarte mult spațiu, fiind subțire și putând fi montat atât pe un perete, cât și pe jos sau pe o masă de televizor.

Poze cu televizorul Sharp LC-55CFG6452E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Imaginea este cea care poate să contureze decizia de cumpărare. Mulți oameni sar peste designul produselor și se interesează automat de funcționalitatea acestora. Nici la acest capitol, Sharp LC-55CFG6452E nu dezamăgește, ba din contră, uimește prin câteva dotări de excepție.

Calitatea imaginii este, de departe, cea mai importantă, iar dotările care o conturează sunt următoarele:

  • O rezoluție Full HD care asigură claritate,
  • Un ecran luminos, cu valoare a luminozității de 300 de cd/m2;

Evident, toate acestea deservesc ecranului mare, de 139 de centimetri, care este cu adevărat vedeta promovată de cei de la Sharp.

Nu doar imaginea este atractivă, ci și sunetul, calitățile smart ale televizorului și multitudinea de tehnologii noi implementate cu generozitate.

Sunetul reușește să completeze imaginea cu un sistem Harman-Kardon, care asigură o experiență aproape cinematografică. Este puternic, având două ieșiri RMS a câte 10W fiecare, este clar și poate fi echilibrat în funcție de programul urmărit la televizor.

De remarcat este și faptul că Sharp LC-55CFG6452E este un televizor smart. Este adevărat că această dotare nu mai reprezintă ceva inedit pe piața actuală, însă merită amintit faptul că acest televizor permite navigarea pe internet fără niciun fel de probleme și că dispune de aplicația Aquos Net+, care asigură accesul la mai multe aplicații uzuale, cum ar fi Facebook, Netflix sau Youtube. Sistemul de operare pe care se bazează toate funcțiile smart este un Android TV foarte stabil, folosit la multe dispozitive de acest fel.

Merită amintită și capacitatea superioară de conectare pe care o oferă acest televizor. Practic, aproape orice dispozitiv poate să fie legat de modelul Sharp, în așa fel încât să ofere imagini mult mai clare. O opțiune foarte interesantă este cea de a conecta PC-ul sau telefonul la televizor direct prin wireless.

La o primă vedere s-ar putea spune că televizorul construit de cei de la Sharp este destinat celor care nu au buget foarte mare și doresc să renunte la anumite dotări și funcții. Analizat în detaliu însă, televizorul se dovedește a fi un dispozitiv de ultimă generație, bine gândit și foarte bine construit.

Faptul că merită achiziția este confirmat nu doar de caracteristicile citite la descrierea produsului, ci și de premiul câștigat la Reddot design aword 2016 sau de numeroasele review-uri excelente din partea celor care îl folosesc deja.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • diagonală generoasă
  • Smart TV
  • sonorizare Harman Kardon

Contra:

  • nu are rezoluție 4K

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Imagine - 9
Conectivitate - 8.9

9

O alegere inspirată

În cazul în care nu ții neapărat ca televizorul să fie un model cu rezoluție 4K, ci îți dorești un model Smart, cu o diagonală generoasă, sonorizare calitativă și o imagine bună, Sharp LC-55CFG6452E ar putea fi o opțiune demnă de luat în considerare.

Vezi în magazin
User Rating: 5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.