Samsung 50MU6172 – un TV Smart cu preț accesibil

Atunci când vine vorba despre televizoare sau alte dispozitive electronice, cei care nu doresc să piardă foarte mult timp căutând produsul perfect iau în calcul brandul Samsung. Compania sud Coreeană a reușit să își creeze acea imagine pe care toți urmăritorii și-o doresc și a mulțumit de-a lungul timpului o mulțime de utilizatori.

Acesta este motivul pentru care Samsung 50MU6172 pleacă din start cu un punct în plus în fața competitorilor. Totuși, pentru un cumpărător tipicar numele brandului nu este chiar totul, ba chiar un nume mare reprezintă motive în plus pentru a căuta eventuale puncte negative. Până la urmă, dacă costul este mai mare atenția trebuie să fie mai mare. Din fericire, deși modelul 50MU6172 este produs de producătorul asiatic, prețul nu este unul foarte mare, mai ales dacă se ține cont de dotări. Acesta poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 3000 lei (vezi preț aproximativ).

Este evident faptul că mulți oameni sunt atrași de aspect, lucru de care cei de la Samsung profită din plin. Trebuie să recunoaștem că modelul Samsung arată bine, cu ale sale rame subțiri, cu dimensiunile generoase ale ecranului și cu suportul futurist. Este suficient de robust, încât să confere încredere, însă nu cântărește mult, doar 12,7 kg. Punctele cu adevărat tari se ascund în spatele ecranului.

Samsung 50MU6172 are o diagonală de 126 cm și face parte din gama de televizoare lansată în 2017.

Televizorul poate fi găsit și pe alte dimensiuni:

– 138cmSamsung UE55MU6172

163cmSamsung 65MU6172

Poze cu televizorul Samsung 50MU6172

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

O primă dotare atractivă este faptul că vorbim de un televizor smart. Inteligența sa este dată de flexibilitatea pe care o oferă și de numeroasele aplicații pe care le evidențiază cât poate de bine. Utilizatorul acestui televizor poate să navigheze pe internet, să se uite la filmulețe pe Youtube, să se aboneze la Netflix și să se joace fără niciun fel de probleme.

Există și alte dotări care merită să fie amintite, fiind foarte interesante:

  • Rezoluția UHD. Este rezoluția perfectă, mai ales pentru un televizor cu diagonala de 101 cm. Aceasta este de 4 ori mai mare decât rezoluția unui televizor full HD și poate asigura imagini cât se poate de realiste și de interesante.
  • Tehnologia UHD Dimming. Este o tehnologie cât se poate de interesantă care împarte ecranul în mai multe regiuni și optimizează foarte bine claritatea imaginii.
  • Tehnologia Pur Color. Nu te poți aștepta la altceva de la Samsung decât la imagini Wow. Acestea sunt asigurate de tehnologia PurColor, care optimizează culorile în așa fel încât să fie cât mai apropiate de cele din natură,
  • O telecomandă prin care se poate controla absolut totul. Pe lângă televizor, telecomanda controlează și celelalte dispozitive conectate la acesta.
  • Smart Hub. Este locul pe care Samsung îl pune la dispoziția utilizatorilor pentru a le oferi conținut de bună calitate. Dacă îți dorești emisiuni, filme și seriale de bună calitate, le găsești pe smart hub.

Merită să spunem și că Samsung 40MU6172 are un sunet puternic și fidel. Cele două boxe de câte 20 de W fiecare asigură un sunet clar și plăcut. Evident, contribuie foarte mult faptul că sistemul este construit pe baza tehnologiei Dolby Digital Plus, dar și numeroasele caracteristici superioare de sunet, cum ar fi Multiroom, Link sau DTS codec.

Acest televizor se conectează cu ușurință la alte dispozitive, având mai multe intrări USB și porturi HDMi și este ideal chiar și pentru momentele în care internetul lipsește, datorită playerului multimedia integrat care poate să redea conținut chiar și de pe un stick USB.

Păreri pro şi contra

Pro:

Contra:

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Imagine - 9.1
Conectivitate - 8.9

9

O alegere inspirată

Concluzionând, Samsung 40MU6172 nu este un televizor care să se poată lăuda că este cel mai bun. Ceea ce se poate spune despre el este că este echilibrat și interesant, asigurând o experiență foarte plăcută atunci când este folosit.

Vezi în magazin
User Rating: 4.4 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.