Sharp LC-32CFE6131E – bucură-te de o rezoluție de excepție la tine acasă

Dacă plănuiești să îți schimbi televizorul în viitorul apropiat cu unul Smart, atunci modelul Sharp LC-32CFE6131E, ar putea fi varianta potrivită pentru tine. În mod sigur te va încânta prin caracteristicile sale. Tehnologia Smart TV a devenit foarte apreciată, tot mai mulți utilizatori, orientându-se spre aceste modele. Modelul are un raport preț-calitate excelent, de aproximativ 1599 lei(verifică preț actualizat) și este extrem de ușor de utilizat, chiar și de către cei ce nu prea au avut contact cu astfel de modele.

Televizorul are un design modern și elegant, cu rama slim, de culoare neagră, potrivită oricărui cămin. Are o greutate de 4.5 kilograme și dimensiuni de 732.7 x 467.3 x 159.6 mm cu suport pe care este așezat. Panoul de comandă este poziționat în lateralul televizorului și deține patru butoane pentru setarea volumului și schimbarea canalelor, iar difuzoarele audio sunt poziționate în partea din spate.

Poze cu televizorul

Sharp LC-32CFE6131E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul are o diagonală de 81 cm, iar claritatea de excepție a imaginilor este dată de rezoluția Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, având un contrast dinamic de 1000000:1, cu o luminozitate de 280 cd/mp ce asigură o vizibilitate foarte bună din orice unghi al televizorului. Calitatea imaginii este susținută de funcția Active Motion 200 cu care este dotat modelul, ce îți asigură o rată de refresh destul de bună.

Televizorul are o sonorizare de excepție asigurată în special de sistemul audio NICAM/A2, cu două boxe cotate la 8 W fiecare, iar tehnologiile Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS 2.0 și DTS TruSurround sunt responsabile pentru sunetul de înaltă calitate oferit utilizatorului.

Modelul dispune de un tuner digital de cea mai bună calitate, model DVB-T/T2/C, ceea ce înseamnă că te vei putea bucura de canalele în format digital, fără a avea nevoie de un receiver și o sumedenie de cabluri fără rost.

Este dotat și cu un player multimedia integrat cu ajutorul căruia vei putea naviga pe internet prin intermediul funcției de Wi-Fi integrat. Așadar, cu acest televizor vă puteți conecta la rețeaua Wireless din casă și verifica email-ul, ultimele noutăți de pe rețelele sociale sau citi principalele știri.

Televizorul dispune de caracteristici speciale ca PVR Ready, HDMI-CEC, HDMI-ARC, HbbTV, DLNA, Miracast sau WiDi.

În ceea ce privește conectivitatea televizorului, acesta deține 9 conectori/porturi pentru transferul fișierelor sau conectarea televizorului la un laptop sau calculator. Este dotat cu trei porturi HDMI, o intrare SCART (RGB), o intrare component, două intrări USB 2.0, o intrare PC (D-Sub cu pini) și o ieșire audio digitală optică. Dispune de conexiuni HDMI, SCART, Slot CI+,  RF In, D-SUB și conexiune de rețea RJ-45 și Wi-Fi Integrat

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Preț accesibil
  • Design plăcut
  • Smart TV
  • HDMI

Contra:

  • Sonorizarea putea fi mai puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.7
Display - 8.7
Conectivitate - 8.9

8.8

O alegere Smart

Sharp LC-32CFE6131E este un Smart Tv, din gama pe 2015, ce se remarcă atât prin prețul accesibil, cât și prin specificațiile sale.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.