Horizon 22HL719F – un TV ieftin, ce poate fi utilizat și ca monitor

Horizon 22HL719F este un televizor potrivit unui buget mic. Are o diagonală mică, ceea ce îl face potrivit pentru un dormitor mic sau de ce nu pentru bucătărie. Prețul său ajunge undeva la 679 lei(verifică preț actualizat), dar cu puțin noroc îl poți prinde la reducere. Poate fi achiziționat chiar și în rate lunare de câte 29 lei.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Din punct de vedere al designului impresionează prin aspectul Ultra Slim, caracteristică întâlnită în rândul televizoarelor mult mai scumpe. Rama și suportul sunt realizate dintr-un plastic calitativ. Eu una aș renunța la suportul său destul de inestetic, în favoarea unui suport TV de perete. Cântărește numai 3 kg și are dimensiunile de 516 x 352 x 134 mm, ceea ce înseamnă că vei putea muta televizorul dintr-o cameră în alta fără probleme. Imaginează-ți că la TV e un meci important, iar tu ai ceva de rezolvat la mașină. Televizorul îl poți aduce în garaj cu mare ușurință, astfel că vei reuși să împuști doi iepuri dintr-un foc. Puterea consumată ajunge la 22W, ceea ce înseamnă mai puțin de un sfert din cât consumă un bec standard de 100W.

Poze cu Horizon 22HL719F

Horizon 22HL719F

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Horizon face parte din seria 2015 și este un TV Non Smart. Are o diagonală de 56 cm și poate fi utilizat și ca monitor la nevoie, pentru o muncă mai eficientă. Rezoluția Full HD este de 1920 x 1080 pixeli, ceea ce înseamnă că vei avea parte de imagini impecabile, detaliate și naturale. Când discutăm de un TV cu o diagonală atât de mică nu știu cât ar conta să aibă rezoluție Full HD, dar cu siguranță diferența se va simți mai ales în momentul în care îl vei folosi pe post de monitor. Unghiul de vizibilitate este de 178, ceea ce înseamnă că se va vedea la fel de bine din orice unghi ai privi.

Sistemul auzio este unul Nicam A2 stereo, susținut de tehnologia Dolby Digital Plus, ce are două ieșiri a câte 2,5W. E drept, nu este cea mai puternică sonorizare, dar având în vedere prețul și dimensiunile televizorului nu cred că te poți aștepta la mai mult. Oricum nu uita de varianta Home Cinema în cazul în care ai nevoie de mai mult.

Deși avem de-a face cu un model ieftin, iată că și acesta vine echipat cu un tuner digital, ce are rolul de oferi accesul utilizatorului la canalele HD, fără să plătească nici o taxă în plus operatorului de servicii TV.

În ceea ce privește conectivitatea, televizorul dispune de: un port HDMI(pentru a conecta consola sau orice alt device compatibil), un port USB 2.0, minijack câști, intrarea PC(ce permite transformarea televizorului în monitor), etc.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design slim,
  • preț accesibil,
  • unghi de vizibilitate bun,
  • poate fi utilizat și ca monitor,
  • Full HD

Contra:

  • sunetul nu este foarte puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.3
Imagine - 9
Conectivitate - 8.5

8.6

O alegere accesibilă

Horizon 22HL719F este un televizor cu o diagonală mică, ce are rezoluție Full HD. Poate fi utilizat și ca monitor la nevoie, pentru a-ți eficientiza munca.

Vezi detalii
User Rating: 4.25 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.