Review Samsung 50KU6092 – Smart TV, 4K și preț accesibil

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.3
Imagine - 9.2
Conectivitate - 9.1

9.2

O alegere Smart

Samsung 50KU6092 este unul dintre cele mai apreciate televizoare cu rezoluție 4K, ce are și un preț foarte accesibil. Este Smart și oferă o experiență de utilizare foarte plăcută.

Vezi în magazin
User Rating: 4.1 ( 3 votes)

Dacă până acum vreo 2 ani, puțini reușeau să se atingă de un televizor cu rezoluție 4K, iată că în prezent prețurile lor au scăzut atât de mult, încât nu mai este nevoie să bagi mâna prea adânc în buzunar pentru o astfel de investiție. Samsung 50KU6092 este unul dintre TV-urile cu peste 8 milioane de pixeli, extrem de apreciat și de bine vândut. Îl poți găsi în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 2699 lei(verifică preț actualizat). Probabil la prețul acesta te aștepți ca diagonala să nu depășească 80 cm. Ei bine, partea frumoasă este că vei avea parte nu doar de o rezoluție foarte bună, ci și de o diagonală generoasă.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor evoMAG și Cel.

Ca și design, televizorul este o prezență elegantă. Ramă subțire, dublată pe latura inferioară de o baghetă din aluminiu pentru un plus de rafinament și un panou destul de îngust, pe spatele căruia se găsește toată partea de conectică. Cântărește 13,2 kg, iar dimensiunile de 1128,9 x 654,4 x 63,2 mm impun ca pentru montarea sa, să fie două persoane.

Se sprijină pe un picior în formă de ”V”, de care te poți lipsi, în cazul în care îți dorești să îl montezi pe un suport TV de perete. Design-ul este similar cu cel al televizoarelor din seria J5100, lansată de coreeni în 2015. Nu mă surprinde că au menținut design-ul unei generații anterioare. Este evident că un preț atât de bun se obține și prin anumite compromisuri. Așa că dacă îți dorești un televizor cu o rezoluție 4K, dar nu ții neapărat ca finisajele să fie metalice, modelul coreenilor ar putea fi o alegere excelentă.

Mai jos găsești și modelele din aceeași gamă, ce au diagonale diferite:

Poze cu Samsung 50KU6092

Samsung 50KU6092

Verifică în magazin

Specificații tehnice

Vorbim de un Smart TV din gama lansată în 2016, ce oferă utilizatorului o experiență de utilizare foarte plăcută, la un preț foarte decent. Rulează sistemul de operare Tizen, cu o interfață ușor de utilizat, ce permite o navigare intuitivă și rapidă prin meniu. În acest sens, televizorul vine cu un procesor Quad Core, optimizat corespunzător pentru a-și face treaba cât mai bine. În Smart Hub vei găsi o gamă bogată de aplicații, potrivită pentru fiecare membru al familiei: de la aplicații culinare, fitness, și până la jocuri distractive, ce antrenează nu doar copiii, ci și părinții la distracție. Cu o consolă, sigur spiritul competitiv va fi mult mai bine susținut.

Televizorul are o diagonală de 125 cm, ceea ce înseamnă că se va potrivi într-un living sau un dormitor ceva mai mare. Eu l-aș vedea util chiar și pentru un pub. Oferă imagini impecabile, întocmai cum te aștepți de la un TV 4K. Claritate, detalii, un contrast puternic, culori vibrante, tot ceea ce un utilizator și-ar putea dori de la un TV LED cu peste 8 milioane de pixeli.

Pe parte de sonorizare, televizorul vine dotat cu un sistem audio de 20W, ce asigură un sunet fidel, din a cărui claritate se mai pierde către volum maxim. Pentru cei ce își doresc o sonorizare de excepție, soundbar-ul este soluția perfectă.

Pe spate este găzduită toată gama de conectori: 2 porturi USB, o intrare video composite, o intrare component, o ieșire audio digitală, slot CI+ și 3 porturi HDMI, în cazul în care vrei să conectezi mai multe device-uri simultan.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • 4K,
  • Smart TV,
  • preț accesibil,

Contra:

  • design-ul nu este cel mai strălucit

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.