Mașină de spălat rufe Heinner HWM-7120

Cu toții ne dorim să petrecem cât mai mult timp în compania celor dragi, însă uneori treburile casnice ne împiedică să facem acest lucru. Din fericire tehnologia a evoluat foarte mult și în acest sens, oferindu-ne o gamă variată de produse electrocasnice menite să ne ușureze treburile cât mai mult. Și când spun asta mă refer în primul rând la mașinile de spălat rufe.

Astăzi aș vrea să ne aplecăm atenția asupra unui model ce face parte din gama low cost, și anume mașina de spălat rufe Heinner HWM-7120, ce vine la un preț de aproximativ 900 lei (verifică preț actualizat), un preț mai mult decât accesibil dacă îl raportăm la calitatea oferită.

Din punct de vedere al designului, se bucură de un aspect plăcut, destul de simplist, accesorizat cu butoane negre pe panoul de control.

Poze cu mașina de spălat rufe Heinner HWM-7120

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ciuda prețului destul de mic, producătorul echipează mașina de spălat rufe cu dotări excelente, ce pot concura cu lejeritate cu mașinile mult mai scumpe. Heinner HWM-7120 este o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală, ce are o capacitate de 7 Kg, mai mult decât suficient pentru a spăla pilote sau țesături mai voluminoase și o viteză de centrifugare de până la 1200 rpm.

Potrivit testelor efectuate, Heinner HWM-7120 se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, ceea ce presupune un consum mic de energie, cu rezultate optime. Are 15 programe de spălat, adaptate fiecărui tip de țesătură. Cel mai mic program de spălat rufe este de 15 minute, și îl face ideal pentru rufele ce necesită mai mult o clătire și reîmprospătare.

La capitolul funcții și siguranță, se bucură de un sistem de protecție împotriva copiilor, ce nu face altceva decât să blocheze panoul de comandă pentru ca cei mici să nu îl folosească pe post de jucărie. Inundațiile sunt evitate cu ajutorul sistemului de protecție împotriva inundațiilor, ce drenează apa din cuva mașinii atunci când este depășit un anumit nivel. Sistemul electronic de control al balansului nu face altceva decât să distribuie rufele uniform în cuva de spălat, reducând în acest fel vibrațiile și diminuând simțitor zgomotul din perioada stoarcerii.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț,
  • categoria de eficiență energetică A+,
  • 1200rpm

Contra:

  • nu are afișaj LED

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Heinner HWM-7120 este o mașină de spălat rufe cu un preț excelent și extrem de eficientă, ce vă va ajuta să economisiți timp pentru activități mult mai plăcute.

User Rating: 2.55 ( 4 votes)

Un comentariu

  1. Buna ziua, la masina de spalat Heinner HWM-7120 programul zilnic 60 min. se poate folosi si la o temperatura mai mica decat cea prestabilita de 60 grade?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.