Heinner HWM-6010 – un model ieftin, dar eficient

Ca în cazul oricărui alt produs, calităţile superioare ale unei maşini de spălat vin odată cu preţul. Pentru o maşină cu cât mai multe programe de spălare, elemente de siguranţă, capacitate mare, consum redus şi o clasă energetică superioară, este nevoie ca un cumpărător să plătească destul de mult. În mod aşteptat, un preţ mai mic aduce şi mai puţine dotări şi o calitate generală a produsului mai scăzută. Din fericire, există şi calea de mijloc, numită Heinner HWM-6010, o maşină de spălat mai ieftină, dar performantă, perfectă pentru cei care nu au nevoie de un produs electrocasnic de ultimă generaţie. Poate fi găsită la un preț de aproximativ 929 lei (verifică preț actualizat ), un preț extrem de mic având în vedere că discutăm de un aparat electrocasnic foarte bine echipat.

Modelul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Din punct de vedere al designului, mașina de spălat esteun model clasic. Încărcarea se face prin partea frontală, capacitatea de încărcare fiind de 6 kilograme. Deasupra hubloului se află compartimentul pentru detergent, panoul de setări şi afişajul electronic. Până aici, producătorul surprinde în mod plăcut prin fiecare element.

Poze cu mașina de spălat rufe Heinner HWM-6010

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Nici intrând mai adânc în detalii nu se poate spune că maşina de spălat dezamăgeşte în vreun fel, aceasta beneficiind de 6 programe de spălare, unele speciale pentru materialele mai pretenţioase (pentru bumbac, sintetic, lână şi alte haine mai delicate), dar şi unele care ajută la o mai bună centrifugare sau la autocurăţare. În plus, nu lipsesc clasicele “Rapid” sau “Bumbac Eco”. Astfel, oricine se poate bucura de varietatea oferită de Heinner HWM-6010 şi poate apela la programul necesar în funcţie de tipul de țesătură spălat. Afişajul este uşor de înţeles şi setările se realizează într-un mod intuitiv, calităţi care sporesc foarte mult plăcerea de a lucra cu această maşină.

Chiar dacă vine la un preţ mai mic decât cel al concurenţei, modelul Heinner are parte şi de nişte dotări moderne, foarte utile pentru cei care nu stau prea mult acasă, dar şi pentru cei care doresc un control superior asupra procesului de spălare. Maşina permite pornirea întârziată, reglarea temperaturii şi controlul centrifugării, este dotată cu un sistem electronic de control al balansului (pentru sporirea siguranţei), dar şi cu posibilitatea de a întrerupe temporar procesul de spălare. Toate acestea pot fi setate într-un mod foarte simplu, prin apăsarea butoanelor aflate sub indicatori.

Poate că aparatul putea beneficia de programe ceva mai complexe dar, pentru preţul său, cele prezente sunt mai mult decât suficiente. Fără îndoială că hainele de uz general şi toate articolele confecţionate din materiale obişnuite pot fi cu uşurinţă spălate, fără efecte secundare. Un alt mic dezavantaj care vine odată cu preţul este încadrarea într-o clasă energetică inferioară. Fiind un A+, mașina de spălat consumă mai mult decât alte maşini mai scumpe dar, cu toate acestea, necesarul de energie nu este foarte mare şi nu influenţează într-un mod dramatic consumul din casă.

Era de aşteptat ca la un preţ mai redus să fie făcute şi anumite compromisuri. Cu toate acestea, producătorul a ştiut la ce să renunţe fără a afecta aproape deloc calitatea generală a produsului. Cu un raport calitate-preţ excelent, această maşină de spălat face faţă nevoilor de zi cu zi, putând fi utilizată şi de familiile mai numeroase şi garantează un proces de spălare fără surprize neplăcute, pentru orice tip de material.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • afișaj LCD,
  • ieftină,

Contra:

  • viteza de rotație putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Heinner HWM-6010 este una dintre cele mai ieftine mașini de spălat după piață, ce vine echipată cu o serie de specificații destul de bune.

User Rating: 3.18 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.