Heinner HWM-5080 – un model extrem de ieftin

Cu siguranță multă lume încă nu își permite să investească o sumă prea mare într-o mașină de spălat oricât de eficientă s-ar dovedi și oricât efort le-ar scuti. Ei bine pentru această categorie am ales să discutăm astăzi despre modelul Heinner HWM-5080, un model ce poate fi găsit la uimitorul preț de aproximativ 750 lei (verifică preț actualizat), un preț ce o încadrează în categoria celor mai ieftine mașini de spălat.

Deși la un asemenea preț nu te-ai aștepta la cine știe ce mașină de spălat, pot spune că producătorul surprinde în mod plăcut, oferind un model curat, simplu dar plăcut. În partea de sus este echipată cu un panou aerisit, unde vei găsi câteva butoane și un selector de programe, astfel înct să poți alege programul potrivit pentru fiecare tip de țesătură. Mai mult de atât dispune și de un afișaj de tip LED, întâlnit de regulă la modele cu mult mai scumpe decât acesta. Este complet albă, pentru a se potrivi în orice cămin, indiferent de culoarea mobilei sau a pereților.

Poze cu mașina de spălat rufe Heinner HWM-5080

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat Heinner este un model cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de centrifugare de 800 rpm, suficient cât să stoarcă rufele destul de bine și să nu mai fiți nevoiți să desfășurați această activitate manual.

Capacitatea de încărcare ajunge la 5 kg, ideal pentru o familie nu foarte numeroasă. Potrivit testelor de eficiență energetică, mașina de spălat rufe se încadrează în clasa A+, astfel că nu veți avea surpriza unui consum mare, ce ar putea face să crească factura la curent exagerat.

În ceea ce privește programele de spălare, observ că dispune de un număr de 8, mai exact de cele esențiale: bumbac, lână, sintetice, delicate, autocurățare, centrifugare și programul rapid de 15 minute(pentru reîmprospătare). Din punctul meu de vedere acestea sunt cele mai des folosite de către orice utilizator și consider că sunt suficiente pentru cei ce își doresc o mașină de spălat eficientă, dar care să nu aibă un preț de achiziție prea mare.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • afișaj de tip LED,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • ieftină

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să aibă programare întârziată

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Heinner HWM-5080 este una dintre cele mai ieftine mașini de spălat de pe piață în momentul de față, ce se va dovedi ideală pentru cei ce nu își permit să aloce sume prea mari pentru o astfel de achiziție.

User Rating: 3.16 ( 9 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.