Aparat de aer conditionat Heinner HACCH-1200

Te-ai pregătit să întâmpini zilele toride de vară? Încă nu este prea târziu să o faci. Astăzi venim în sprijinul tău cu o soluţie accesibilă şi eficientă, aparatul de aer condiţionat Heinner HACCH-1200.

Vine cu un design design alb,elegant, nu ceva ieşit din comun, dar cu siguranţă se va încadra în interiorul dorit.Preţul unui astfel de aparat de aer condiţionat este de aproximativ 1400 lei (verifică preț actualizat), destul de rezonabil, dacă ţinem cont de faptul că este la pachet cu instalarea, dar în cazul în care te avantajează mai mult, îl poţi achiziţiona şi separat la un preţ mai mic, de doar 1150.

Poze cu aparatul de aer condiţionat Heinner HACCH-1200

aparatul de aer condiţionat Heinner HACCH-1200

Mai multe poze și specificații

Specificaţii tehnice

Aparatul de aer condiţionat Heinner HACCH-1200 se remarcă prin funcţiile din dotare, menite să îl facă mai efficient şi compatibil cu fiecare moment al zilei.

Funcţia de dezumidificare este creată pentru ca AC să atingă un nivel confortabil al umidităţii, fără ca temperatura din cameră să scadă. Funcţia Sleep Mode a fost creată pentru ca somnul să fie mult mai confortabil şi mai odihnitor. Pe lângo cele două funcţii mai beneficiaţi şi de altele, ce le veţi putea controla cu uşurinţă din telecomanda cu display.

Aparatul de aer condiţionat Heinner HACCH-1200 are o capacitate de răcire de 12000BTU, şi este încadrat în clasa de energie răcire/încălzire A. Puterea cosumată la răcire este de 3200W, iar la încălzire de 3750W.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preţ accesibil,
  • funcţia Sleep Mode,
  • 12000BTU

Contra:

  • nu dispune de tehnologia Inverter

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Bun

Heinner HACCH-1200 este ideal pentru persoanele care îşi doresc un AC bun, dar nu sunt dispuse să investească o sumă extraordinar de mare pentru un astfel de produs.

User Rating: 3.16 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat