Heinner HAC-9INVB – aparatul de aer condiționat la preț bun

Atunci când cauți un aparat de aer condiționat, de multe ori prețul reprezintă criteriul principal, așa că îți dorești să găsești un model care să ofere cât mai multe dotări atractive încadrate într-un anumit buget. Heinner HAC-9INVB este un aparat cu un raport calitate-preț excelent, care îți va oferi confortul de care ai nevoie fără a te costa prea mult. Se găsește în magazine la un preț de aproximativ 1200 lei (verifică preț actualizat), fiind unul dintre cele mai accesibile modele de pe piață.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Aparatul are un design simplu, dar care reușește să transforme acest lucru în avantajul său. Astfel, construcția slim și carcasa complet albă a unității interioare fac modelul ușor de încadrat în orice spațiu și orice design. În plus, unitatea este prevăzută cu un display ascuns pentru afișaj, oferind informații utile pentru programarea mai ușoară. Modelul are dimensiunile de 71.5 x 18.8 x 25.5 cm, fiind unul foarte compact.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Heinner HAC-9INVB

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivel tehnic, aparatul are o capacitate de 9000 BTU și are rezultate optime atunci când este folosit pentru a acoperi suprafața unei camere. Fiind dotat cu un compresor cu tehnologie Inverter, modelul are o eficiență ridicată, exploatând foarte bine capacitatea BTU. Astfel, compresorul oferă un control mult mai bun asupra rotațiilor motorului și evită variațiile de temperatură care atrag disconfort și un consum mai mare. Nivelul de zgomot este unul mediu, valoarea pentru treapta maximă de putere fiind de 54 dB.

Aparatul se încadrează în clasa de energie A+, având un consum foarte bun și ajutându-te să economisești pe termen lung.

Pentru a veni în ajutorul tău, modelul este dotat cu o funcție specială de autodiagnosticare, afișând un mesaj de avertizare corespunzător problemei de funcționare, atunci când este cazul.

Programele disponibile te vor ajuta să obții confortul necesar în orice anotimp. Ai la dispoziție astfel un program pentru răcire, unul pentru încălzire, unul pentru dezumidificare, unul pentru ventilarea simplă, unul automat și unul pentru noapte. Vei putea regla în detaliu temperatura, puterea de ventilare, timpul și sistemul de baleiere. Setările se salvează după fiecare funcționare, așa că nu trebuie să le introduci de fiecare dată iar, în plus, aparatul poate reține chiar și unghiul sistemului de baleiere, astfel încât aerul să fie distribuit așa cum îți dorești.

Cât privește sistemul de filtrare, acesta este unul simplu, pentru praf.

Având o capacitate de 9000 BTU, modelul este potrivit pentru spații mai restrânse, iar eficiența sa este foarte bună pentru acestea. Temperatura dorită este atinsă într-un timp scurt, iar consumul este în același timp unul redus. Per ansamblu, aparatul are un randament bun, mai ales dacă ne raportăm la categoria sa de preț. Heinner își păstrează astfel renumele de producător de aparate pentru uz casnic accesibile oricărui buget.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design slim al unității interioare
  • compresor cu Inverter
  • consum redus de energie

Contra:

  • sistemul de filtrare este unul standard

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8
Consum de energie - 8.4

8.2

O alegere accesibilă

Heinner HAC-9INVB este un aparat de aer condiționat cu o configurație simplă, potrivit pentru cei care își doresc o soluție accesibilă pentru climatizarea locuinței.

Vezi detalii
User Rating: 3.7 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat