Heinner HAC-24INVB – un aparat de aer condiționat pentru spații mari

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9.5
Eficiență răcire/încălzire - 9.5
Nivel de zgomot - 9.4

9.5

O alegere eficientă

Heinner HAC-24INVB este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 24000 BTU, ceea ce înseamnă că este potrivit pentru spațiile mari.

Vezi în magazin
User Rating: 3.33 ( 2 votes)

Nici nu a început bine vara, că deja simțim cum temperaturile ridicate ne dau bătăi de cap, iar acest aspect mă pune serios pe gânduri cu privire la ce ne așteaptă în lunile de vârf ale verii. Aparatul de aer condiționat reprezintă soluția potrivită, ce îți asigură temperatura ideală, pentru a beneficia de confortul dorit, indiferent de anotimp. Heinner HAC-24INVB poate fi o soluție accesibilă pentru suprafețele mari. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 3599 lei(verifică preț actualizat), cu posibilitatea de a-l achiziționa în rate lunare de 190 lei. Interesant de remarcat este faptul că producătorul oferă o garanție de 36 de luni, aspect ce consolidează încrederea în produsele brandului.

Din punct de vedere al designului, sistemul de climatizare Heinner este un model modern, destul de elegant, ce se va încadra cu ușurință în orice decor. Unitatea interioară albă este clasică, accesorizată cu un afișaj discret de tip LED, ce indică temperatura din cameră. Display-ul este vizibil doar în momentul în care aparatul este pus în funcțiune. Dimensiunile unității interioare sunt de 1045 x 235 x 315 mm, ceva mai mari față de cele ale unui sistem de climatizare cu o capacitate mai mică. Asta înseamnă că va trebui să îi asiguri un spațiu mai generos pentru montare.

Poze cu Heinner HAC-24INVB

Heinner HAC-24INVB

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea aparatului de aer condiționat este de 24000 BTU, ceea ce îl face potrivit pentru a face față unei suprafețe de aproximativ 60-70 mp, în cazul în care este montat într-o locuință sau 40 – 50 mp, în cazul în care este montat într-un birou. Modelul Heinner se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ pentru răcire și A+ pentru încălzire, ceea ce înseamnă că are un consum energetic destul de bun. Având în vedere că discutăm despre un model din noua gamă a producătorului, îți pot spune că acesta vine echipat cu tehnologia Inverter, ce contribuie la o scădere semnificativă a consumului de energie, prin optimizarea funcționării compresorului.

Gama de funcții este destul de bogată, astfel că te vei putea bucura de confortul dorit în orice moment al zilei. Aceasta include:

Funcția Sleep/Night mode – este funcția ce ajută utilizatorul să economisească energia pe timpul nopții, dar în același timp asigură și confortul necesar pentru un somn odihnitor

Funcția Turbo – este cea mai potrivită atunci când vrei să atingi o anumită temperatură într-un timp foarte scurt

Timer – este funcția care îți permite setarea unei anumite ore la care vrei să pornească sau să se oprească aparatul de aer condiționat

Funcția de diagnosticare automată – în cazul unei posibile probleme, aceasta afișează codul de eroare corespunzător, pentru o rezolvare rapidă

Funcția Auto-Restart – în cazul în care se întrerupe alimentarea cu energie electrică, în momentul realimentării, aparatul are capacitatea de a reporni cu ultimele setări efectuate.

Funcția de pierdere agent frigorific – în momentul în care se detectează o astfel de scurgere, aparatul se oprește în mod automat până la remedierea problemei.

Unitatea interioară nu este foarte zgomotoasă, atinge un nivel de 61 dB, ceea ce ar însemna cam același nivel cu zgomotul unei conversații de fundal dintr-un restaurant.

Modelul nu include în pachet și kitul și serviciul de instalare, dar le poți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență pentru răcire A++,
  • afișaj LED,
  • preț avantajos,
  • capacitate 24000 BTU

Contra:

  • nu are funcție de dezumidificare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat