Heinner HAC-24INV – capacitate de 24000 BTU și Inverter

În sfârșit a venit și căldura, iar ploile au început să se mai rărească sau cel puțin ne dau impresia aceasta momentan. Problema este că acum ne confruntăm cu temperaturi caniculare ce ne cam dau peste cap din toate punctele de vedere. Deși disconfortul creat este destul de mare, ei bine această problemă poate fi soluționată cu un aparat de aer condiționat eficient. Și un model interesant în acest sens și deloc scump este aparatul de aer condiționat Heinner HAC-24INV, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 2900 lei (verifică preț actualizatși asigură confortul pe un perimetru de aproximativ 70 mp.

Din punct de vedere al designului, modelul se prezintă foarte bine. Complet alb, modelul se va integra în orice decor fără să iasă în evidență prea mult. Mai precis aș spune că se caracterizează prin bun gust și simplitate. În cazul unității interioare nu remarcăm decât logo-ul producătorului și un afișaj de tip LED în partea dreapta, ce indică gradele din cameră, dar și funcția activă. Aparatul vine însoțit de o telecomandă cu display, pe care o vei mânui cu ușurință. Unitatea interioară cântărește 13 kg și are dimensiunile de 1057 x 315 x 223 mm, justificate prin capacitatea sa generoasă de a face față unei locuințe ceva mai mari.

Poze cu aparatul de aer condiționat Heinner HAC-24INV

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Heinner HAC-24INV dezvoltă o capacitate de răcire-încălzire de 24000 BTU, maximul atins de un aparat de aer condiționat și este recomandat pentru o casă sau de ce nu pentru un apartament mai mare. Vă veți bucura de o temperatură potrivită chiar și în zilele cele mai toride de vară. Potrivit specialiștilor aparatul de aer condiționat se încadrează în clasa de energie la răcire A++, cu o putere consumată de 1660 W, iar în ceea ce privește încălzirea se încadrează în clasa A, cu o putere consumată de 1060 W.

Având în vedere capacitatea sa mare de acoperire nu aș putea spune că are un consum exagerat. Și dacă mai punem la socoteală și faptul că modelul vine echipat cu tehnologia Inverter, atunci cu siguranță aparatul de climatizare va avea un consum mai mic cu cel puțin 30% față de un model convențional. Această performanță se datorează faptului că nu mai este necesară pornirea și oprirea compresorului tot timpul, ci temperatura se va menține constantă cu un consum minim de energie, ceea ce duce implicit la un consum mult mai mic față de un model non-inverter.

Gama de funcții nu este foarte bogată, dar cu siguranță îți va satisface nevoile. Pe lângă cele elementare aparatul Heinner dispune și de Sleep/Night mode ce are grijă ca somnul tău să fie odihnitor chiar dacă afară temperatura este extrem de ridicată.

Nivelul de zgomot ajunge la 64 dB, mai bine zis nu deranjează atunci când este pus în funcțiune. Serviciile de instalare va trebui să le achiziționați separat și o puteți face de aici.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • Inverter,
  • clasa energetică răcire  A++,
  • Sleep mode,

Contra:

  • serviciile de instalare nu sunt incluse în preț

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Heinner HAC-24INV este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 24000 BTU, ce îl fac potrivit pentru o casă sau pentru un apartament mare.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat