Heinner HAC-18INVB – cu capacitate mare și preț

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9.3
Eficiență răcire/încălzire - 9.2
Nivel de zgomot - 9.6

9.4

O alegere accesibilă

Heinner HAC-18INVB este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 18000 BTU, ce poate fi achiziționat la un preț extrem de accesibil.

Vezi în magazin
User Rating: 4.55 ( 1 votes)

De multe ori alegerea unui aparat de aer condiționat se poate dovedi extrem de costisitoare. Însă acest aspect nu este valabil și în cazul sistemelor de climatizare Heinner, create special pentru cei cu bugete mici și mijlocii, dar și pentru cei ce nu sunt dispuși să investească o sumă prea mare pentru o asemenea achiziție. Heinner HAC-18INVB este un aparat de aer condiționat ce poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 2799 lei(verifică preț actualizat), cu posibilitatea de a-l achiziționa chiar și în rate lunare de 151 lei. Interesant de remarcat este faptul că producătorul oferă o garanție de 36 de luni pentru acest produs, cu 12 luni mai mult decât în cazul majorității produselor, aspect ce conferă încredere din punctul meu de vedere.

Din punct de vedere al designului avem de-a face cu un model clasic, cu o unitate interioară albă, ce ascunde în mod discret un display de tip LCD, vizibil doar atunci când aparatul este pus în funcțiune, ce indică modul de funcționare și temperatura din cameră. Aspectul modern face ca modelul să se încadreze cu ușurință atât într-un decor elegant, cât și într-unul ceva mai sobru. În ciuda capacității sale destul de generoase, unitatea interioară are dimensiunile de 800 x 188 x 275 mm, astfel că se va încadra chiar și pe un perete ceva mai îngust.

Poze cu Heinner HAC-18INVB

Heinner HAC-18INVB

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de răcire a sistemului de climatizare Heinner este de 18000 BTU, ceea ce recomandă utilizarea sa pentru o cameră cu suprafața de aproximativ 40 – 50 mp, în cazul în care facem referire la o locuință și 34 – 40 mp, în cazul în care facem referire la un birou.

Avem de-a face cu un model destul de econom, iar asta o confirmă clasa de eficiență energetică din care face parte modelul, și anume A++, pentru răcire și A+ pentru încălzire. Iar dacă mai punem la socoteală și faptul că vine echipat și cu tehnologia Inverter, atunci lucrurile stau și mai bine la acest capitol.

La interior se găsește un filtru HD, ce reține praful cu până la 50% mai mult față de un filtru obișnuit, menținând la distanță virușii, dar și apariția unor posibile alergii.

În ceea ce privește funcțiile acestui AC, îți pot spune că dispune de o gamă destul de bogată, încât reușește să satisfacă chiar și cele mai pretențioase păreri. Funcția Sleep/night mode se va potrivi nopților cu temperaturi extreme, ajutându-te să te odihnești și să te relaxezi, funcția de autodiagnosticare te ajută să identifici o eventuală problemă înainte de a fi prea târziu, funcția detectare pierdere agent frigorific, te scutește de nevoia contactării unei firme specializate, care să se ocupe anual de acest aspect + multe alte funcții utile.

Nivelul de zgomot atins este unul mediu, de 55 dB, ceea ce se aseamănă cu conversația de pe fundal dintr-un restaurant.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență pentru răcire A++,
  • filtru HD,
  • preț avantajos,
  • 18000 BTU,
  • funcție detectare pierdere agent frigorific

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să fie ceva mai silențios

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat