Heinner HAC-18INV – cu 18000 BTU și Inverter

În sfârșit vară, căldură, iar vară și iar căldură. Că prea ne săturasem de vremea tomnatică, cu ploi și vânt care parcă nu ne lăsa să căpătăm bronzul acela frumos cu care ne mândrim toată vara și până târziu în toamnă. Dar chiar și așa sunt mulți dintre noi cărora căldura în exces le dăunează, și chiar le perturbă confortul atât în propria locuință, cât și la serviciu. Acest aspect nu mai este chiar o problemă în prezent, când putem lua atitudine și rezolva acest aspect atât de simplu. Instalând un aparat de aer condiționat eficient vom scăpa de acestă bătaie de cap, și ne vom putea concentra pe activitățile de zi cu zi. Un model deloc scump, dar bine dotat este aparatul de aer condiționat Heinner HAC-18INV. Are un preț de aproximativ 2300 lei (verifică preț actualizatși poate fi luat în calcul pentru spații de aproximativ 50 mp.

Din punct de vedere al designului, producătorul merge pe simplitate și nu dă greș, deoarece se va potrivi chiar și unui decor ceva mai sofisticat, fără să incomodeze în vreun fel. Complet alb, putem spune că aparatul de aer condiționat este un model elegant și modern, dotat cu un afișaj de tip LED, ce indică tot timpul gradele din cameră, așa că nu veți fi nevoiți să verificați acest aspect pe telecomandă de fiecare dată când vreți să aflați temperatura din cameră. Unitatea interioară cântărește numai 11 kg și are dimensiunile de 948 x 315 x 223 mm, ceea ce presupune că ocupă destul de puțin spațiu și nu se impune prin robustețe. 

Poze cu aparatul de aer condiționat Heinner HAC-18INV

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Heinner HAC-18INV dezvoltă o capacitate de răcire/încălzire de 18000 BTU, adică se va potrivi unui apartament cu 3 camere sau unei case nu foarte mari. Având în vedere că vine echipat cu tehnologia Inverter nu te aștepta la un consum prea mare. Această tehnologie are grijă să diminueze consumul de energie cu cel puțin 30% față de modelele clasice, așa că factura la Electrica va fi una destul de decentă.

Modelul de climatizare se încadrează în clasa A++ pentru răcire, cu un consum de 1260 W și în clasa A pentru încălzire, cu un consum de 820 W. Încorporează un filtru lavabil, astfel că îl vei putea întreține cu ușurință, iar bacteriile vor fi ținute la distanță.

La capitolul funcții aparatul de aer condiționat dispune de cele uzuale și în plus de funcția Sleep/Night mode, ce are grijă să-ți ofere un somn odihnitor și relaxant, pentru ca dimineața să fii pregătit pentru o nouă zi de lucru.

Unitatea interioară atinge un nivel de zgomot de 60 dB, astfel că nu se va dovedi mai zgomotoasă decât restul modelelor de pe piață. Serviciul de instalare nu este inclus în pachet, dar poate fi achiziționat de aici.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • Inverter,
  • 18000 BTU,
  • Sleep/Night mode,
  • clasa de energie la răcire A++

Contra:

  • serviciile de instalare nu sunt incluse în preț

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Heinner HAC-18INV este un aparat de aer condiționat cu 18000 BTU, ce poate face față unei suprafețe de aproximativ 50 mp, asigurând confortul necesar oricărui utilizator.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat