Heinner HAC-12SL++ – un aparat de aer condiționat cu un preț imbatabil

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 8.1
Eficiență răcire/încălzire - 8
Nivel de zgomot - 8

8

O alegere accesibilă

Heinner HAC-12SL++ este un aparat de aer condiționat cu un design elegant și vine cu performanțe de top, la un preț imbatabil.

Vezi în magazin
User Rating: 3.58 ( 6 votes)

Nu e nevoie să aștepți lunile de vârf ale verii pentru a vedea ce temperaturi ne vor de bătăi de cap anul acesta. Deja ne confruntăm cu zile în care căldura ne afectează confortul, secătuindu-ne de multe ori de energie. Și nici nu este nevoie să investești o sumă exagerat de mare într-un sistem de climatizare pentru a-ți crea acea oază de relaxare dorită. Heinner HAC-12SL++ este unul dintre modelele cu un preț de aproximativ 1799 lei(verifică preț actualizat), ce oferă și o garanție de 36 de luni. Prețul este unul extrem de avantajos, dacă ne raportăm la performanțele sale.

Modelul face parte din nouă generație lansată de producător, ce impresionează prin multă eleganță și bun gust. Aspectul aparatului de aer condiționat se diferențiază destul de mult de cel al modelelor actuale, ce încorporează specificații similare. Unitatea interioară este albă, cu un front negru, lucios, pe a cărui suprafață se evidențiază un display de tip LCD, ce indică temperatura interioară. Aspectul său destul de interesant îl face potrivit pentru un spațiu modern, cu bun gust.

Poze cu Heinner HAC-12SL++

Heinner HAC-12SL++

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Are o capacitate de 12000 BTU, ceea ce îl face potrivit pentru camere destul de spațioase, în cazul în care vorbim de o utilizare casnică, modelul este potrivit pentru o suprafață de aproximativ 35 mp, în cazul în care discutăm despre o utilizare într-un birou, atunci suprafața scade cu aproximativ 5 mp, iar acest aspect se datorează PC-urilor, dar și altor device-uri prezente.

AC-ul este un model cu un consum energetic mult mai mic decât cel al sistemelor de climatizare convenționale. Acesta se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ pentru răcire și A+ pentru încălzire. Având în vedere că discutăm despre un model relativ nou, îți pot spune că acesta dispune și de tehnologia Inverter, ce optimizează funcționarea compresorului.

Gama de funcții a aparatului este una extrem de generoasă, capabilă să mulțumească chiar și utilizatori ceva mai pretențioși. Astfel te vei putea bucura de confortul dorit indiferent că este zi sau noapte. Tu alegi tipul de confort care ți se potrivește.

Filtrul Full HD are capacitatea de a filtra chiar și cele mai fine particule de praf, astfel că vei putea respira un aer curat și proaspăt de fiecare dată. Pentru a păstra calitatea filtrului este important să îl speli periodic, dar nu uita să îl înlocuiești după cum recomandă producătorul.

Nivelul de zgomot al unității interioare atinge 53 dB, ceea ce face ca modelul să fie unul puțin zgomotos, fără a deranja persoanele prezente în încăpere atunci când este pus la treabă.

Sistemul de climatizare nu vine cu kitul și serviciul de instalare incluse, dar le poți găsi aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență pentru răcire A++,
  • design elegant,
  • filtru Full HD,

Contra:

  • nu este foarte silențios

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Un comentariu

  1. Aer Conditionat

    Am cumparat acest aparat de aer coditionat. Momentan sunt multumit. A mai constat aprox 300 lei instalarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat