Heinner HAC-12OWF-BK – un model premium, cu un preț surprinzător de mic

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9.3
Eficiență răcire/încălzire - 9.2
Nivel de zgomot - 9.3

9.3

O alegere inspirată

Heinner HAC-12OWF-BK este un aparat de aer condiționat cu un design modern, extrem de elegant, ce iese din tiparele clasice cu care ne-am obișnuit, oferind un raport calitate-preț imbatabil.

Vezi detalii
User Rating: 3.55 ( 4 votes)

Heinner HAC-12OWF-BK se numără printre cele mai accesibile sisteme de climatizare ale momentului, ceea ce îl face extrem de atractiv în ochii celor interesați de aceste produse. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 2399 lei(verifică preț actualizat), iar acesta poate varia în funcție de oferta săptămânală. Totuși, acesta poate fi achiziționat și în rate lunare de 125 lei. Față de concurență, producătorul român oferă 36 de luni de garanție, ceea ce din punctul meu de vedere conferă un grad mai mare de încredere.

Prețul imbatabil este completat de altfel și de designul extrem de atractiv și avangardist, reușind să iasă din tiparele clasice ale sistemelor de climatizare actuale. Unitatea interioară modernă aduce un plus de eleganță în locuința ta. Are un panel oglindă, care se luminează în lateral, indicând în felul acesta modul de folosire, roșu pentru încălzire și albastru pentru răcire. Unitatea interioară a aparatului este disponibilă într-o nuanță neagră, ce se va integra cu ușurință în orice decor. Afișajul discret, de tip LCD este vizibil doar atunci când sistemul de climatizare este pornit și indică temperatura din interiorul camerei. Aparatul de aer condiționat are un aspect premium, cu un design în formă de ”V”, ce te va cuceri din prima clipă.

Aceasta beneficiază de un panou fotosenzitiv, ce reglează automat afișajul și sunetul displayului. Prin urmare când se face întuneric în cameră, și display-ul se întunecă și după 5s scade și viteza ventilatorului. În momentul în care se luminează în cameră, se revine la funcția inițială.

Poze cu Heinner HAC-12OWF-BK

Heinner HAC-12OWF-BK

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de răcire a modelului este de 12000 BTU, caracteristică ce îl recomandă pentru o suprafață de maxim 25 mp, în cazul în care discutăm despre uzul casnic sau pentru o suprafață de maxim 22 mp, în cazul utilizării sale într-un birou. Modelul Heinner se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ pentru răcire și A+ pentru încălzire, cu un consum minim de energie electrică. Având în vedere că discutăm despre un model lansat recent pe piață, este evident că vine echipat cu tehnologia Inverter, ce reduce consumul de energie electrică prin utilizarea optimă a compresorului, oferind totodată și un confort sporit.

Are un filtru HD, ce reține praful cu până la 50% mai mult față de un filtru convențional, iar polenul cu până la 80%.

Gama de funcții este extrem de bogată și de variată. Include: funcția de dezumidificare(reglează umiditatea din cameră pentru a evita producerea mucegaiului), auto restart, sleep/night mode(pentru ca tu să ai parte de nopți odihnitoare și confortabile), turbo(pentru a atinge temperatura dorită în cel mai scurt timp cu putință), operare silențioasă, funcție ECO( pentru un confort sporit și o economie de energie electrică, ce poate ajunge până la 60% pe timpul nopții) precum și câteva funcții de mentenanță: autodiagnosticare(identifică eventualele probleme și protejează aparatul prin oprirea automată) și funcția detectare pierdere agent frigorific.

Beneficiază de controlul Wi-Fi, ce îți permite controlarea sistemului climatic de la birou sau de oriunde există și conexiune la internet. Astfel îți vei putea asigura temperatura dorită, pentru ca în momentul în care ai intrat pe ușă să te bucuri de confortul dorit.

Modelul Heinner este unul extrem de silențios, unitatea interioară atinge 49 dB, ceea ce se aseamănă cu zgomotul din interiorul unei biblioteci.

Sistemul de climatizare nu vine cu kitul și serviciul de instalare incluse, dar le poți găsi aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

 • clasa de eficiență pentru răcire A++,
 • design modern extrem de elegant,
 • filtru HD,
 • Wi-Fi,
 • silențios,
 • preț avantajos

Contra:

 • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

2 comentarii

 1. am produsul acasa , cumparat deja.

  tot ce spui tu e adevart cu exceptia filtrului HD care lipseste cu desavarsire.
  are doar o amarata de plasa de plastic care poate retine doar muste

  • Salut ovidiu, o intrebare :
   Acest aparat are un senzor care vede ca esti in incapere si da aerul in alta parte , gen nu iti da direct in cap?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat