Heinner HAC-12MB – poate fi mutat cu ușurință

A venit vara și te gândești că în curând te vei confrunta cu un val de căldură insuportabil? Ți-ai dori un aparat de aer condiționat, dar nu-ți permiți să investești într-un model care să îți acopere întreaga locuință? Ei bine în acest caz poți opta pentru un aparat de aer condiționat mobil, ce îți va permite să îți creezi condițiile optime în orice încăpere îți dorești, astfel că dacă pe parcursul zilei îți desfășori activitatea în living, poți beneficia de cele mai bune condiții, iar seara poți muta aparatul de aer condiționat în dormitor, pentru a avea un somn cât mai plăcut, chiar și în cele mai fierbinți nopți de vară. Un aparat de aer condiționat mobil ce cu siguranță îți va satisface pretențiile, este modelul Heinner HAC-12MB. Are un preț de aproximativ 1250 lei (verifică preț actualizat), și este construit să facă față unei suprafețe de aproximativ 35 mp.

Din punct de vedere al designului, discutăm despre un model slim, elegant, rafinat, ce se va dovedi o prezență agreabilă în orice încăpere. Pe laterale dispune de două mânere, ce vă ajută să îl mutați destul de ușor. Aparatul de aer condiționat este complet alb, cu mici detalii argintii, ce se va integra discret în orice încăpere. Dispune de un display de tip LED, ce afișează gradele din încăpere, precum și de o serie de butoane ce permit selectarea funcției dorite, precum și pornirea sau oprirea sa fără a utiliza telecomanda. Prin urmare dacă ați uitat unde ați lăsat telecomanda, nu-i nici o problemă, puteți face selecțiile dorite chiar din aparat. Dimensiunile sale nu sunt foarte mari, mai exact are 467 x 397 x 765 mm și 34 de kg, ceea ce înseamnă că nu ocupă prea mult spațiu în încăpere.

Poze cu aparatul de aer condiționat mobil Heinner HAC-12MB

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Heinner HAC-12MB este un aparat de aer condiționat mobil cu o capacitate de răcire/încălzire de 12000 BTU, ce se încadrează în clasa de energie A pentru ambele acțiuni. Consumă 3500 W la răcire și 2900 W la încălzire, ceea ce înseamnă că modelul poate fi comparat cu un aparat de aer condiționat de perete.

În ceea ce privește funcțiile, aparatul mobil Heinner dispune de cele necesare pentru a asigura confortul atât pe durata zilei, cât și a nopții, și anume: încălzire, timer – pentru a programa pornirea/oprirea aparatului, Sleep/Night mode – pentru un somn răcoritor și odihnitor, Autocurățare, Autodiagnosticare, etc.

Nu depășește nivelul de zgomot de 65 dB, iar avantajul unui astfel de model mobil este multiplu, printre care și acela că nu veți mai fi nevoiți să achiziționați separat serviciul de instalare, pentru că în varianta aceasta, aparatul de aer condiționat nu necesită un asemenea serviciu.

Păreri pro şi contra

Pro

 • design plăcut,
 • preț avantajos,
 • este mobil,

Contra:

 • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Heinner HAC-12MB oferă mobilitate pentru cei ce nu își permit un aparat de aer condiționat cu o capacitate mare, care să le acopere întreaga locuință.

User Rating: Be the first one !

2 comentarii

 1. Buna seara,
  Doresc sa achizitionez un astfel de aparat.
  Cum ajungbin posesia lui?

  MULTUMESC!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat