Heinner HAC-12INVRL – un model ieftin, dar cu Inverter

Weekendul acesta cred că a fost cel mai călduros de până acum și cu siguranță următoarele îl vor surclasa din acest punct de vedere. Important este să ne pregătim din timp pentru ceea ce meteorologii anunță a fi cea mai călduroasă vară din ultimii 20 de ani. Și cum putem face mai bine asta decât instalând în locuințe un aparat de aer condiționat, suficient de puternic încât să ne asigure confortul de care avem nevoie în condiții extreme și totodată suficient de econom încât să nu aibă un consum prea mare de energie. În acestă categorie se încadrează și aparatul de aer condiționat Heinner HAC-12INVRL, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 1400 lei (verifică preț actualizat), un preț extrem de atractiv mai cu seamă că dispune și de tehnologia Inverter, dar și de un design elegant.

Din punct de vedere al aspectului, producătorul întrece orice așteptări, și spun asta datorită faptului că discutăm despre un aparat de aer condiționat modern, cu finisaje foarte bine realizate. Putem spune că va fi o prezență discretă, evidențiindu-se doar prin bun gust și rafinament. În centru prezintă un afișaj de tip LED, unde puteți urmări temperatura din cameră, plus alte câteva detalii referitoare la modul de funcționare. Vine la pachet cu o telecomandă cu display, destul de ușor de mânuit, astfel încât să nu ridice probleme nici măcar persoanelor ce nu au mai folosit acest gen de aparate până în prezent. Unitatea interioară pare destul de îngustă, astfel că nu va ocupa prea mult spațiu în interiorul locuinței voastre sau de ce nu al unui sediu comercial.

Poze cu aparatul de aer condiționat Heinner HAC-12INVRL

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Heinner HAC-12INVRL este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de răcire/încălzire de 12000 BTU, mai exact vorbim de un model ce acoperă o suprafață de aproximativ 30-35 mp, deci se va potrivi perfect într-un apartament cu 2 camere sau de ce nu într-o casă cu un living mare. Se încadrează în clasa A++ de energie la răcire și în clasa A, de energie la încălzire, ceea ce înseamnă un consum de energie destul de mic, astfel încât să nu simțiți o diferență prea mare la factura de la curent.

Și dacă mai punem la socoteală faptul că vine la pachet cu tehnologia Inverter, atunci cu siguranță consumul de energie scade cu cel puțin 30%, și asta datorită faptului că nu se mai oprește compresorul, ci doar se diminuează consumul o dată ce s-a ajuns la temperatura dorită, menținându-se în felul acesta temperatura constantă în interiorul încăperii.

În ceea ce privește funcțiile vine echipat cu cele esențiale, pentru a-ți asigura confortul de care ai nevoie indiferent de anotimp: funcția de dezumidificare – ce ține mucegaiul la distanță, prin reglarea nivelului de umiditate, Sleep/Night mode – pentru un somn cât mai plăcut, chiar și în nopțile cele mai toride de vară, modul Turbo – pentru o răcire rapidă a încăperii.

De asemeni dispune și de funcția de autocurățare și de autodiagnosticare ce asigură o funcționare cât mai bună a aparatului, astfel că ține la distanță umezeala și bacteriile. Nu vine cu serviciul de instalare inclus, însă îl puteți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • funcția Sleep/Night mode,
  • funcția de dezumidificare,
  • clasa de energie răcire A++,
  • preț accesibil

Contra:

  • nu are serviciu de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Heinner HAC-12INVRL este un aparat de aer condiționat cu nenumărate funcții, ce poate fi achiziționat la un preț extrem de avantajos.

User Rating: 2.91 ( 14 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat