Heinner HAC-12INVRED – cu design floral

Nu pot să nu recunosc faptul că devenise puțin frustrant faptul că marea majoritate a aparatelor de aer condiționat erau realizate pe alb, de parcă celelalte culori nu ar mai exista. Într-adevăr într-o gamă extrem de bogată găseai și 2-3 modele pe negru, dar prețul la care le puteam achiziționa era unul destul de piperat, ce cu siguranță nu și l-ar fi permis oricine. Dar brandul Heinner face un pas înainte și lansează pe piață poate primul aparat de aer condiționat cu unitatea interioară roșie, și anume modelul Heinner HAC-12INVRED. Eu cel puțin nu am mai văzut un aparat de aer condiționat pe această nuanță și cu atât mai puțin să aibă și flori, ceea ce mie mi se pare extraordinar de interesant. De ce să ne limităm la clasicul alb, când și aceste aparate de aer condiționat au ajuns să facă parte din căminele noastre. Recunosc că am fost impresionată chiar și de prețul acestui model atât de vesel, aparatul de climatizare putând fi achiziționat la un preț de aproximativ 1350 lei (verifică preț actualizat), extrem de mic având în vedere că vine cu elemente noi comparativ cu modelele convenționale.

Din punct de vedere al designului, vorbim de un aparat cu adevărat chic, ce va fi o pată de culoare pe un perete simplu, înfrumusețându-l cu ale lui flori mari și vesele. Elegant și totodată modern, aparatul de aer condiționat vine în întâmpinarea celor ce își doresc să iasă din tiparul clasic atunci când aleg un aparat de aer condiționat. Suprafața lucioasă îi conferă un plus de rafinament, astfel că modelul se va încadra într-un decor vesel, inedit. În centru se distinge destul de ușor un afișaj de tip LED, ce indică gradele din interiorul încăperii, precum și ce funcție este activă în momentul respectiv. Orice modificare o puteți face cu ușurință din telecomada cu display, ce nu crează dureri de cap nici măcar pentru cei ce nu se împacă foarte bine cu tehnologia.

Deși unitatea interioară este colorată, cea exterioară rămâne tot pe alb. Fiind montată afară nu cred că are vreo importanță pentru cineva acest aspect. Unitatea interioară este destul de ușurică, atingând o greutate de numai 8,5 kg, iar dimensiunile sunt de doar 843 x 270 x 212 mm, ceea ce înseamnă că va fi un element de decor discret în orice locuință.

Poze cu aparatul de aer condiționat Heinner HAC-12INVRED

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Heinner HAC-12INVRED are o capacitate de răcire/încălzire de 12000 BTU și se încadrează în clasa de energie A pentru ambele moduri de funcționare. Și dacă mai punem la socoteală faptul că aparatul de aer condiționat este echipat cu tehnologia Inverter, atunci este de la sine înțeles că nu are un consum prea mare, dar ca să fiu mai clară în afirmații, vă voi dezvălui faptul că aparatul are un consum de 840 W la răcire și 600 W la încălzire.

Este bine de știut faptul că aparatul este potrivit pentru o suprafață de 35 mp, ceea ce înseamnă că poate fi utilizat fie într-un apartament cu 2-3 camere, fie într-o căsuță ceva mai mică.

Pe partea de funcții modelul dispune de cele mai uzuale, și anume: ventilare, încălzire, Auto Restart și Sleep/Night mode. Modelul este unul destul de practic, fără prea mari pretenții în ceea ce privește funcțiile, dar având în vedere prețul și aspectul său nici nu cred că este cazul să cerem mai mult. Filtrul 4 în 1 este lavabil și ușor de remontat, astfel că vei avea o casă cu un aer proaspăt și fără alergeni.

Nivelul de zgomot este unul destul de mic, și anume, ajunge la 54 dB, ceea ce îl face să fie un model destul de silențios, ce își face treaba fără să deranjeze. Pentru cei ce totuși nu își doresc un aparat de aer condiționat roșu, dar nici nu vor un model clasic, este bine de știut că producătorul oferă și varianta pe negru. Serviciul de instalare trebuie achiziționat separat de aparatul de climatizare și o puteți face de aici.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • Inverter,
  • ieftin,
  • Sleep mode,
  • consum mic

Contra:

  • serviciile de instalare nu sunt incluse în preț

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Heinner HAC-12INVRED este un aparat de aer condiționat cu un design floral foarte vesel, ce se va potrivi unui decor modern și elegant.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat