Heinner HAC-12CWF-RD – un aparat de aer condiționat cu un design aparte

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9.2
Eficiență răcire/încălzire - 9.1
Nivel de zgomot - 8.2

8.8

O alegere inspirată

Heinner HAC-12CWF-RD este un aparat de aer condiționat extrem de elegant, echipat cu tehnologia Wi-Fi, ce îți permite să îl controlezi de la distanță.

Vezi și magazin
User Rating: Be the first one !

Dacă până acum câțiva ani aparatele de aer condiționat eram niște cutii cu un design total neprietenos, iată că mai nou, producătorii se întrec în a lansa pe piață sisteme de climatizare care mai de care mai atractive, cu un design cât se poate de interesant, astfel încât utilizatorul să poată alege ceea ce consideră că i se potrivește cel mai bine. Heinner HAC-12CWF-RD este unul dintre modelele ce reușește să cucerească încă din prima clipă, iar în cele ce urmează îți voi spune prin ce anume. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 2249 lei(verifică preț actualizat), un preț ce poate scădea destul de mult în cazul în care ai noroc și îl prinzi la reducere. Spre deosebire de alte modele de pe piață, putem observa că aparatul de aer condiționat Heinner beneficiază de 36 de luni de garanție, adică cu 50% mai mult față de alte AC-uri, aspect destul de important atunci când facem o astfel de achiziție.

În ceea ce privește designul, de această dată avem de-a face cu un model ce iese din tiparele clasice. Are o unitate interioară albă, cu un panou roșu curbat, ce indică o eleganță și un rafinament desăvârșit. Totodată panoul ascunde și un afișaj de tip LCD, extrem de discret, ce se poate remarca doar atunci când aparatul este pus în funcțiune. Display-ul indică temperatura din cameră. Deși vorbim de un model nou, acesta vine la pachet cu o telecomandă ușor de folosit, chiar și de către cei mai puțin familiarizați cu tehnologia. Unitatea interioară are dimensiunile de 802 x 189 x 297 mm, ceea ce înseamnă că poate fi montată chiar și pe un perete ceva mai îngust.

Poze cu Heinner HAC-12CWF-RD

Heinner HAC-12CWF-RD

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Are o capacitate de răcire de 12000 BTU, ceea ce semnifică faptul că acest model este potrivit pentru o suprafață de aproximativ 24 – 35 mp, dacă vorbim de o locuință sau 20 – 30 mp, dacă vorbim de un birou.

AC-ul este unul foarte economic, se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ pentru răcire și clasa de eficiență energetică A+ pentru încălzire. Vine echipat cu un filtru HD, ce trebuie curățat periodic, pentru a-și menține eficiența la cote maxime. Acest filtru menține praful și alergenii la distanță de încăperea în care funcționează.

Gama de funcții este una destul de variată și completă aș spune eu, astfel că poate satisface chiar și cele mai pretențioase păreri. Sistemul de climatizare Heinner beneficiază de: funcția de Dezumidificare( reglează nivelul umidității din cameră, astfel că mucegaiul este ținut la distanță), funcția Sleep/Night mode(potrivită pentru a economisi energie pe timp de noapte, dar mai ales pentru a te bucura de un somn odihnitor în nopțile toride de vară), Autodiagnosticare(te ajută să identifici repede și ușor o eventuală problemă apărută), funcția detectare pierdere agent frigorific(nu mai este nevoie să chemi o echipă specializată să îți verifice acest aspect), funcția Turbo(te ajută să obții temperatura dorită în cel mai scurt timp posibil), funcția Eco Mode(te ajută să obții temperatura dorită, cu un consum minim de energie electrică, un consum mai mic cu până la 60%) + alte funcții destul de comune .

Mai mult de atât, aparatul beneficiază și de tehnologia Wi-Fi, ce te ajută să controlezi funcțiile aparatului de aer condiționat de la distanță. De exemplu poți seta încă din momentul în care ești la birou temperatura dorită acasă, iar atunci când deschizi ușa să simți că este atmosfera perfectă în locuința ta.

Vorbim de un aparat de aer condiționat destul de silențios, atinge numai 54 dB, ceea ce înseamnă că nu deranjează atunci când este pus în funcțiune.

Nu vine la pachet cu kitul și serviciul de instalare, dar acestea pot fi achiziționate de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design extrem de elegant,
  • clasa de eficiență pentru răcire A++,
  • filtru HD,
  • preț avantajos,
  • Wi-Fi,

Contra:

  • putea fi ceva mai silențios

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat