Heinner HAC-12CWF-H – are Wi-Fi și un preț extrem de accesibil

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 8.8
Eficiență răcire/încălzire - 8.5
Nivel de zgomot - 8.1

8.5

O alegere inspirată

Heinner HAC-12CWF-H este un aparat de aer condiționat extrem de elegant, cu o capacitate de 12000 BTU, conexiune Wi-Fi și un preț extrem de atractiv.

Vezi în magazin
User Rating: 3.55 ( 1 votes)

În prezent gama sistemelor de climatizare s-a diversificat atât de mult încât prețul acestora nu mai este atât de inaccesibil pentru cei cu un buget mic, mediu sau pentru cei ce nu își doresc să investească o sumă prea mare de bani într-un asemenea produs. Heinner HAC-12CWF-H este modelul care confirmă acest lucru. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 2149 lei(verifică preț actualizat), un preț ce poate scădea destul de mult în cazul în care îl prinzi la promoție. Produsul beneficiază de o garanție de 36 de luni, cu 50% mai mult față de un AC convențional.

Interesant de remarcat este faptul că deși vorbim de un brand cu produse destinate unor bugete mici și medii, iată că producătorul afișează un interes și pentru a oferi un design elegant produselor sale. Modelul despre care discutăm astăzi iese din tiparele convenționale. Unitatea interioară denotă eleganță și rafinament. Este albă, accesorizată cu un detaliu gri și ușor texturat, ce o ajută să treacă de barierele standard, simpliste. Prezintă un display de tip LCD, ce indică temperatura din interiorul camerei, astfel că nu va trebui să mai cauți telecomanda pentru a afla acest detaliu. Dimensiunile sale sunt de 802 x 189 x 297 mm, aceasta fiind potrivită pentru a fi montată atât într-un cadru simplu, cât și într-unul vesel, colorat.

Poze cu Heinner HAC-12CWF-H

Heinner HAC-12CWF-H

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat Heinner are o capacitate de 12000 BTU, potrivită pentru a face față unei suprafețe de aproximativ 24 – 35 mp, în cazul unei locuințe sau maxim 30 mp, în cazul unui birou. Având în vedere că într-un birou se presupune că lucrează mai mulți angajați, sunt mai multe PC + alte device-uri ce produc căldură, este normală această diferență de suprafață.

Modelul Heinner se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ pentru răcire și A+ pentru încălzire, ceea ce înseamnă un consum de energie mult mai mic față de un AC din clasa A. Având în vedere că discutăm despre unul dintre modelele noi ale producătorului, acesta vine echipat și cu tehnologia Inverter, tehnologie ce contribuie la reducerea consumului de energie electrică. Filtrul HD are rolul de a menține un aer proaspăt și curat, mai exact reține cu 50% mai mult praf decât un filtru standard. Important este ca acesta să fie curățat destul de des și schimbat după cum indică producătorul. În felul acesta își va menține eficiența pentru o durată mai mare de timp.

Gama de funcții a aparatului de aer condiționat este una destul de bogată, încât să acopere nevoile utilizatorului în orice moment al zilei. Mai exact aceste dispune de: funcția Sleep/Night mode( potrivită pentru nopțile toride de vară, ce te ajută să ai un somn adânc și odihnitor), funcția Autodiagnosticare(te ajută să identifici din timp o eventuală problemă apărută prin afișarea unui cod de eroare și totodată prin oprirea automată a AC-ului), funcția Turbo(pentru a ajunge la temperatura dorită în cel mai scurt timp cu putință), funcția Operare Silențioasă( îți permite să te odihnești în liniște deplină), funcție ECO(pentru un confort maxim și o extra economie) + funcțiile standard.

În plus aparatul de aer condiționat dispune și de tehnologia Wi-Fi, ce îți permite să te conectezi de la distanță cu ajutorul telefonului, pentru a seta temperatura dorită. Cu siguranță după o zi încărcată în soarele torid, ți-ai dori să ajungi acasă și în momentul în care ai deschis ușa să ai parte de o temperatură potrivită pentru a te răcori.

În ceea ce privește nivelul de zgomot, aparatul Heinner nu este unul zgomotos, atinge 52 dB, ceea ce se aseamănă cu zgomotul de fundal, dintr-un restaurant.

Nu vine la pachet cu kitul și serviciul de instalare, dar acestea pot fi achiziționate de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design extrem de elegant,
  • clasa de eficiență pentru răcire A++,
  • filtru HD,
  • preț avantajos,
  • Wi-Fi,

Contra:

  • putea fi ceva mai silențios

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat