Heinner HAC-12CWF-BK – un aparat de aer condiționat cu Wi-Fi

Gata, căldura și-a intrat în drepturi, iar confortul nostru este dat peste cap în totalitate. Nici măcar la umbră se pare că nu mai suntem adăpostiți de disconfortul creat de caniculă. Meteorologii anunță temperaturi tot mai amețitoare, coduri portocalii, ba chiar și roșii în anumite județe, totul pare a fi dat peste cap. Așadar, nu ne rămâne decât să încercăm să ne răcorim prin orice mijloace putem. Cel mai eficient mod de a o face este aparatul de aer condiționat. Și nu trebuie să fie unul scump pentru a-și face treaba. De exemplu modelul Heinner HAC-12CWF-BK ar putea fi o opțiune excelentă. Nu doar că dispune de tot felul de specificații interesante, dar beneficiază și de un preț de aproximativ 1799 lei(verifică preț actualizat). Eu zic că este un preț bun, ținând cont că poate concura lejer cu alte modele mult mai scumpe de atât.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Are un design rafinat, ce îl ajută să iasă din anonimat și să se încadreze într-un decor modern. Unitatea internă nu vine pe acel alb perlat, așa cum ne-au obișnuit mai toți producătorii, ci în cazul modelului Heinner are partea frontală neagră, pe a cărui suprafață se distinge un display LCD micuț, ce afișează temperatura din cameră. Acesta este vizibil doar în momentul în care aparatul de aer condiționat este pornit. Telecomanda are câteva butoane destul de intuitive și pare ușor de utilizat.

Poză cu Heinner HAC-12CWF-BK

Heinner HAC-12CWF-BK

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

 

Modelul Heinner este destinat uzului rezidențial, însă cred că ar putea fi folosit și în camere de hotel sau de pensiune. Are o capacitate de 12000 BTU și este potrivit pentru suprafețe de până la 23 mp, adică pentru dormitor sau pentru un living mai micuț.

Se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ pentru răcire și A+ pentru încălzire, cu un consum foarte bine optimizat. Nu cred că mai este necesar să dezvolt faptul că vine dotat cu tehnologia Inverter, în condițiile în care majoritatea aparatelor de aer condiționat beneficiază de această tehnologie.

Modelul Heinner beneficiază de filtre ce au rolul de a menține aerul proaspăt în încăpere și de a filtra baceriile, dar și alergenii. Are 4 trepte de ventilare, așa că îl vei putea seta astfel înct să nu afecteze sănătatea cuiva din cameră.

Cât despre funcții, aparatul de aer condiționat stă foarte bine la acest capitol, beneficiază de o gamă bogată de opțiuni, în așa fel încât să poată fi folosit în orice clipă a zilei. Mai mult de atât are și opțiune Wi-Fi, ceea ce înseamnă că îl vei putea controla chiar și de la distanță. Trebuie doar să ai o conexiune bună la internet și poți stabili de la distanță ce temperatură să găsești acasă.

Este un model super silențios, atinge 52 dB, producând un zgomot similar cu cel dintr-o librărie.

Aparatul de aer condiționat Heinner nu include kitul de instalare și nici serviciul de instalare, dar acestea pot fi achiziționate de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant
  • clasa A++ pentru răcire
  • silențios
  • Wi-Fi
  • preț accesibil

Contra:

  • nu include kitul de instalare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9.3
Eficiență răcire/încălzire - 8.8
Nivel de zgomot - 9.1

9.1

O alegere inspirată

Heinner HAC-12CWF-BK este un aparat de aer condiționat modern, cu o capacitate de 12000 BTU, numai bun pentru living.

Vezi în magazin
User Rating: 3.8 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat