Heinner HAC-09SL++ – un AC cu performanțe de top, la un preț foarte mic

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 8.9
Eficiență răcire/încălzire - 8.1
Nivel de zgomot - 8

8.3

O alegere inspirată

Heinner HAC-09SL++ este un aparat de aer condiționat cu performanțe extraordinare, ce are un preț imbatabil.

Vezi în magazin
User Rating: 2.53 ( 2 votes)

Confortul este extrem de important indiferent că vorbim de locuință sau de locul de muncă. Însă temperaturile extreme de multe ori pot perturba destul de mult acest aspect. Ca și soluție în acest sens, îți propun un aparat de aer condiționat, cu performanțe extraordinare, la un preț imbatabil.Este vorba despre modelul Heinner HAC-09SL++, ce poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1699 lei(verifică preț actualizat), cu posibilitatea de a-l achiziționa în rate lunare de 79 lei.

În ciuda prețului destul de accesibil, aparatul de aer condiționat are un aspect extrem de elegant și rafinat, ce se va potrivi oricărui interior. Unitatea interioară este accesorizată de o carcasă argintie, ce creează un contrast extrem de plăcut. Are un afișaj de tip LCD, ce indică temperatura din interiorul încăperii. Unitatea interioară are dimensiuni destul de mici, de 715 x 188 x 250 mm, ceea ce înseamnă că avem de-a face cu o prezență discretă, dar eficientă.

Poze cu Heinner HAC-09SL++

Heinner HAC-09SL++

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Are o capacitate de răcire/încălzire de 9000 BTU, ceea ce face ca aparatul să fie potrivit pentru o suprafață de maxim 25 mp în cazul în care este ales pentru o locuință sau maxim 22 mp, în cazul în care este ales pentru un birou. Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ pentru răcire și A+ pentru încălzire, ceea ce înseamnă că avem de-a face nu doar cu un model ce are un design modern și un preț accesibil, ci și cu un model ce consumă cu aproximativ 20% mai puțin față de un AC din clasa A.

Aparatul de aer condiționat Heinner este dotat cu un filtru de purificare a aerului Full HD, ce asigură o eficiență crescută a reținerii prafului, cu până la 50% mai mult, și a polenului cu până la 80%.

În ciuda prețului destul de mic, producătorul surprinde în mod plăcut prin prezența câtorva funcții extrem de interesante. De exemplu, funcția de detectare pierdere agent frigorific face ca aparatul să se oprească în mod automat, protejând în felul acesta compresorul. Funcția de diagnosticare automată afișează codul de eroare, astfel încât problema este identificată mult mai repede. În afară de cele două funcții menționate anterior, aparatul este dotat și cu celelalte funcții clasice, întâlnite la marea majoritate a modelelor noi: Sleep/Night mode ideal pentru nopțile toride de vară, funcția Turbo pentru o răcire/încălzire rapidă, etc.

Nivelul de zgomot al unității interioare ajunge la 53 dB. Nu este cel mai silențios aparat de aer condiționat, însă nici nu ajunge să deranjeze cu zgomotul produs atunci când este pus în funcțiune.

Serviciul de instalare nu este inclus în pachet, însă îl poți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • clasa A++,
  • filtru Full HD,
  • funcția de autodiagnosticare

Contra:

  • nu este foarte silențios

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat