Heinner HAC-09MB – mobil și ieftin

Te-ai săturat de căldura din timpul verii, ce îți dă bătaie de fiecare dată? Vrei să ai tot timpul un cămin răcoros, dar nu îți permiți un aparat de aer condiționat suficient de puternic încât să facă față unei suprafețe atât de mari? Nu-i nici o problemă, există și varianta aparatului de aer condiționat mobil, pe care îl vei putea muta dintr-o cameră în alta, în funcție de încăperea în care vrei să îți asiguri confortul. Unul dintre aceste modele este și Heinner HAC-09MB, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 1040 lei (verifică preț actualizat), destul de rezonabil, ținând cont că îl veți putea utiliza în orice încăpere vă doriți.

Din punct de vedere al designului, modelul aduce foarte mult cu un troler. Este elegant, slim și modern, ceea ce înseamnă că va fi o prezență plăcută în orice locuință. Vine pe o nuanță de alb, cu mici detalii argintii, astfel că se va încadra în orice decor. Dimensiunile sale sunt de 467 x 397 x 765 mm și cântărește 30,5 kg, ceea ce înseamnă că nu este o prezență impunătoare care să deranjeze prea tare. Vine însoțit de o telecomandă, destul de ușor de utilizat, astfel că nu creează probleme nici măcar persoanelor mai în vârstă, ce nu se descurcă prea tare cu tehnologia. Având mânere laterale, modelul este destul de ușor de mutat, astfel că veți putea crea cele mai bune condiții în toată locuința, indiferent de mărimea ei.

Poze cu aparatul de aer condiționat mobil Heinner HAC-09MB

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Heinner HAC-09MB este un model ce asigură o capacitate de răcire/încălzire de 9000 BTU, ceea ce presupune că face față unei suprafețe de aproximativ 25 mp. Având în vedere că discutăm de un aparat de aer condiționat mobil, cu siguranță nu vă va fi dificil să îl mutați dintr-o cameră în alta, aspect ce vă oferă flexibilitate în desfășurarea activităților în cele mai bune condiții.

Potrivit testelor de eficiență, modelul se încadrează în clasa A pentru ambele procese desfășurate, iar puterea consumată este de 2500 W pentru răcire și 2100 W pentru încălzire, ceea ce îl face a fi comparabil cu aparatele de aer condiționat de statice. Compresorul este realizat de producătorul corean LG, ceea ce conferă un plus de încredere când vine vorba de achiziționarea acestui model.

Pe partea de funcții, aparatul de aer condiționat Heinner vine echipat destul de bine, dispunând mai exact de: încălzire, timer – pentru a programa oprirea sau pornirea aparatului, Sleep/Night mode – pentru un somn plăcut în nopțile fierbinți de vară, Autodiagnosticare – vă ajută să găsiți mai ușor rezolvarea unei posbile erori apărute, etc. Nu este nici zgomotos, ajunge la 64 dB, ceea ce înseamnă un nivel acceptabil, astfel încât să nu creeze deranj atunci când este pus în funcțiune.

De acum veți putea beneficia de condiții optime în fiecare încăpere a locuinței, fără sa fiți nevoiți să achiziționați un aparat de aer condiționat foarte puternic, pentru care ați fi nevoit să scoateți o sumă impresionantă din buzunar.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț avantajos,
  • este mobil,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Heinner HAC-09MB este un aparat de aer condiționat mobil, ce impresionează printr-un design spectaculos, cât mai ales prin calitățile sale tehnice.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat