Heinner HAC-09INVRL – oferă un raport calitate-preț extrem de avantajos

Și iată că a venit și mult așteptatul anotimp după care am tânjit în zilele mohorâte și geroase. Numai că deja căldura excesivă începe să ne subjuge, iar acest aspect nu face altceva decât să ne afecteze confortul și sănătatea. Prin urmare cu cât ne pregătim mai din timp, cu atât vom putea sta liniștiți în lunile de vârf ale verii. Și cum putem face asta mai bine decât instalând un aparat de aer condiționat în propria locuință sau de ce nu la birou, unde ne desfășurăm activitatea de zi cu zi. Și pentru că mulți dintre noi nu ne permitem un model foarte scump, am ales să discutăm astăzi despre aparatul de aer condiționat Heinner HAC-09INVRL, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 1250 lei (verifică preț actualizat), destul de avantajos pentru cei ce nu vor să cheltuie o sumă prea mare pentru o asemenea achiziție.

Din punct de vedere al designului, producătorul impresionează prin bun gust și eleganță atunci când vine vorba despre acest model. Delicat, aparatul de climatizare, va fi o prezență discretă pe oricare dintre pereții locuinței tale. Pe unitatea interioară se remarcă un display de tip LED, ce indică gradele din cameră, precum și modul de funcționare. Se poate observa că discutăm despre un model destul de bine realizat, cu finisaje bine definite. Dispune și de o telecomandă pentru a-l mânui cu ușurință.

Poze cu aparatul de aer condiționat Heinner HAC-09INVRL

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat Heinner are o capacitate de răcire/încălzire de 9000 BTU, ceea ce înseamnă că este potrivit o garsonieră sau pentru o încăpere de 20-25 mp. Se încadrează în clasa de energie A+ în ceea ce privește răcirea și clasa A în ceea ce privește încălzirea, ceea ce înseamnă că vorbim de un model ce consumă destul de puțin, astfel că nu se va simți o creștere spectaculoasă în ceea ce privește factura la Electrica.

Deși vorbim de un model extrem de ieftin, totuși producătorul îl echipează cu tehnologia de ultimă generație Inverter, ceea ce îi reduce consumul de energie cu cel puțin 30%, și acest aspect este posibil datorită faptului că nu mai este nevoie să se oprească și să pornească periodic compresorul. De acum nu vor mai exista nici fluctuații de temperatură, pentru că odată ce s-a ajuns la temperatura optimă în cameră, comsumul de energie este diminuat la maxim, astfel încât să se mențină o temperatură constantă în încăpere.

În ceea ce privește funcțiile dispune strict de cele necesare: auto start, dezumidificare – pentru a regla umiditatea în exces și a se evita în felul acesta mucegaiul, Sleep/Night mode – pentru a avea nopți răcoroase pe timp de caniculă, modul Turbo – pentru o răcire instantanee și funcția de Autocurățare – ce are grijă să mențină aparatul în perfectă stare de funcționare.

Nu depășește un nivel de zgomot de 50 dB, ceea ce presupune o funcționare destul de silențioasă. Modelul nu dispune de serviciul de instalare, dar îl puteți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • Sleep/Night mode,
  • funcția de dezumidificare,
  • clasa de energie răcire A+,
  • preț avantajos,
  • are Inverter

Contra:

  • nu are serviciu de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Heinner HAC-09INVRL este un aparat de aer condiționat la un preț destul de mic, ce îți asigură confortul dorit atât pe timp de vară, cât și pe timp de iarnă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat