Heinner DCH750SSG – hota accesibilă

Chiar dacă ai o bucătărie bine aerisită, cu ferestre la îndemână, de multe ori acest lucru nu este suficient pentru a te ajuta să scapi de abur și de răspândirea mirosurilor în întreaga casă, iar în timp, acestea pot determina apariția mucegaiului și a unor situații neplăcute. Hota reprezintă, astfel, un aparat extrem de util pentru bucătărie, iar în momentul de față ai la dispoziție o gamă variată de modele. Heinner DCH750SSG este o hotă cu aspect decorativ foarte atractivă, îmbinând un design modern cu funcții decente și un preț foarte prietenos. Hota poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 539 lei (verifică preț actualizat). Ratele pentru aceasta încep din jurul sumei de 20 de lei. Raportul calitate-preț este unul bun.

Puterea de absorbție este mare, nivelul de zgomot este redus, iar, în plus, designul are o calitate superioară și este foarte modern. Datorită prețului redus nu are rost să reproșăm existența unui singur motor, mai ales cu cât acesta oferă un randament bun. Heinner este un producător care acordă o atenție deosebită utilității și accesibilității produselor sale, reușind să vină în întâmpinarea clienților cu aparate electrocasnice de încredere.

Designul este cu siguranță un punct de atracție, hota fiind de tip turn și alcătuită din inox. Finisajul de sticlă din partea inferioară completează aspectul foarte modern. Aici întâlnim și panoul de control prevăzut cu 5 butoane de tip push care sunt așezate la îndemână și oferă un control foarte comod. Având aspect de turn, va trebui să iei în considerare faptul că nu vei putea plasa hota sub un corp suspendat. Modelul este potrivit pentru cei care își doresc mai mult decât o simplă hotă, ținând și la aspect și la potrivirea obiectelor de mobilier cu aparatele din bucătărie.

Modelul are dimensiunile de 60 x 50 cm, înălțimea hornului fiind de 50 de cm. Diametrul burlanului de evacuare este de 150 mm. Hota folosește două lămpi de iluminare de 1.5 W. Lămpile sunt de tip LED, așa că oferă un randament bun, au o rezistență mai mare și un consum redus, dovedindu-se a fi foarte economice pe termen lung.

Poze cu hota Heinner DCH750SSG

Heinner DCH750SSG

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Trecând la partea tehnică, e de menționat mai întâi controlul mecanic. Apoi, modelul folosește un singur motor, fiind potrivit pentru cei care gătesc la o singură plită. Puterea motorului este însă destul de mare, având valoarea de 210 W.

Puterea de absorbție este de 750 de metri cubi pe oră, fiind una destul de mare pentru acest nivel de preț. Vei avea la dispoziție trei trepte de reglare a vitezei de absorbție, astfel încât să adaptezi mereu aparatul la situațiile punctuale și să nu faci risipă de energie.

Heinner DCH750SSG este prevăzut cu două filtre metalice din aluminiu care protejează motorul. Acestea fac posibilă o curățare ușoară și asigură în același timp o durată de viață îndelungată aparatului. Filtrele pot fi spălate cu ușurință, iar montarea acestora nu e deloc dificilă.

Un aspect important la acest tip de aparat este și nivelul de zgomot. În cazul de față avem de-a face cu o hotă silențioasă, nivelul de zgomot atingând valoarea de doar 64 dB.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • este încorporabilă,
  • din inox
  • putere de absorție de 750 mc/h

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design - 9.6
Putere de absorție - 9.7
Zgomot - 9.9

9.7

Excelentă

Heinner DCH750SSG este o hotă decorativă extrem de elegantă, ce se va potrivi unei locuințe moderne, în special unui open space, datorită puterii mare de absorție.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.