Hansa OKP622MH – hota decorativă încorporabilă

Hansa este un producător european recunoscut pentru aparatele sale cu raport calitate-preț foarte bun. Hota decorativă Hansa OKP622MH se încadrează perfect în această descriere, fiind o opțiune atractivă pentru orice bucătărie. Poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 449 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să o cumpere în rate, acestea încep din jurul sumei de 15 de lei, fiind destul de avantajoase.  După cum spuneam și la început, raportul calitate-preț este unul bun. Punctele forte ale modelului sunt designul din inox cu formele rotunjite și puterea mare de absorbție. Punctul ceva mai slab este reprezentat de necesitatea de a căuta mai mult un filtru de carbon activ pentru cazul în care aparatul urmează să fie folosit prin recirculare. Per ansamblu, însă, alegerea este una bună. Hota își face bine treaba și te scapă rapid de abur și mirosurile neplăcute, oferindu-ți o locuință aerisită.

Atunci când gătești, mirosurile sunt îmbietoare, dar parcă nu îți dorești ca mirosul specific locuinței tale să fie cel de mâncare. Investiția într-o hotă se dovește a fi, astfel, o soluție ideală.

Modelul de față are un design care se remarcă prin forma ușor rotunjită, mai rar întâlnită. Hota are forma de șemineu și este alcătuită din inox, având o calitate superioară. Dimensiunile de 60 x 50 cm permit încorporarea. Aparatul poate funcționa atât prin recirculare, cât și prin evacuarea aerului în exterior, caz în care burlanul trebuie să aibă un diametru de 150 mm. Panoul de control este ușor de folosit, având la dispoziție doar cinci butoane, dintre care unul pentru pornire/oprire, unul pentru iluminare și trei pentru viteza de absorbție. Panoul este așezat în partea frontală, în prim-plan, fiind ușor de accesat.

Poze cu hota

Hansa OKP622MH

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Iluminarea se face prin două lămpi cu puterea de 35 W. Acestea au forma circulară și sunt așezate în partea din spate. Vei avea astfel o vizibilitate bună asupra ochiurilor și vei putea folosi hota și pentru a creea o atmosferă plăcută în bucătărie.

Modelul funcționează pe baza unui motor și are un randament ridicat. După cum ți-ai dat seama după numărul de butoane, ai la dispoziție trei trepte de viteză pentru absorbție. Puterea de absorbție minimă este de 182.5 mc/h, iar cea maximă este de 369.2 mc/h. Prin posibilitatea alegerii treptei de viteză, vei putea economisi energie și vei obține mereu rezultatele dorite, scăpând rapid de abur și mirosurile neplăcute. Puterea este de 180 W. Consumul energetic anual este de 101.2 kW. Modelul este potrivit pentru bucătăriile mici și medii. În același timp, acesta face față gătitului concomitent la mai multe ochiuri.

Pentru protecția împotriva grăsimii ai la dispoziție două filtre din aluminiu. Acestea sunt eficiente și sunt și lavabile, așa că pot fi spălate ușor. Din păcate, în cazul în care vrei să folosești hota prin recirculare va trebui să cauți ceva mai mult, cu filtru de carbon activ.

Nivelul de zgomot minim este de 48 dB, iar cel maxim este de 66 dB. Nivelul de zgomot este unul mediu, dar având în vedere puterea mare de absorbție, acest lucru este de înțeles.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • este încorporabilă,
  • ușor de întreținut

Contra

  • puterea de absorbție putea fi ceva mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.8
Putere de absorbție - 8.2
Zgomot - 8.5

8.5

O alegere interesantă

Hansa OKP622MH este o hotă cu o putere de absorbție suficient de mare, pentru a face față unei bucătării de dimensiuni mici și medii.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.