Star-Light HAT-260SS – o hotă eficientă și accesibilă

Star-Light HAT-260SS este o hotă telescopică ce este recomandată de puterea destul de mare de absorbție, precum și de prețul accesibil. Poate fi găsită în oferta magazinului eMAG, la un preț de aproximativ 319 lei (verifică preț actualizat), destul de decent, având în vedere că te scapă de mirosul neplăcut al mâncării ce poate persista în unele cazuri destul de mult.

Din punct de vedere al designului, modelul se prezintă extrem de bine, deși nu vorbim de un brand foarte cunoscut. Este o hotă din inox, ce trebuie încorporată în corpul unui dulap. Nu este deloc complicat. În cazul în care tocmai ce îți realizezi mobila de bucătărie, va trebui să dai dimensiunile sale pentru a se face tăieturile adecvate. În cazul în care te-ai hotărât să schimbi hota, nu te îngrijora, modificările mobilierului nu ridică o dificultate prea mare. Le poți efectua chiar tu cu puțină îndemânare.

Poze cu Star-Light HAT-260SS

Star-Light HAT-260SS

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Hota încorporabilă Star-Light este opțiunea ideală pentru cei ce își doresc instalare unei hote care să nu le ocupe mult spațiu și totodată să fie extrem de eficientă.

Hota este dotată cu două motoare, pentru a face față gătitului pe mai multe ochiuri. Se încadrează în clasa de eficiență energetică F, cu un consum anual de energie 167,1 kW. Motoarele au o putere de 200W, ceea ce înseamnă că reușesc să facă față chiar și gătitului intens.

Capacitatea de absorbție maximă este de 329,3 mc/h, iar capacitatea de absorbție minimă este de 193,8 mc/h. Adio mirosurilor neplăcute, chiar și atunci când gătești ceva în tigaie. Important este ca în momentul în care hota este pornită, să lași și geamul deschis. În felul acesta se ventilează toată camera și îți intră alt aer curat de afară. Consider că acest model este foarte bun pentru bucătăriile închise, cu suprafețe normale, și mai puțin recomandat pentru un open space.

Hota beneficiază de un filtru de aluminiu lavabil. Grăsimile sunt reținute de acest filtru, prin urmare este indicat să îl curățați destul de des, pentru a  nu se îmbâcsi prea tare.

Nivelul de zgomot minim este de 61 dB, iar cel maxim este de 65 dB. Diferența nu este prea mare și nici nu aș putea spune că avem de-a face cu un model prea zgomotos.

Modelul Star-Light beneficiază de iluminare, două lămpi a câte 40W, ceea ce înseamnă că vei putea găti seara într-o atmosferă mult mai caldă, fără a avea nevoie să aprinzi și alte lumini. Diametrul burlanului este de 120 mm, ceea ce înseamnă că tot atât va trebui să fie și gaura din perete.

De acum aburul și mirosul neplăcut nu mai au ce căuta în bucătăria ta.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • construcție decorativă din inox
  • preț accesibil,
  • iluminare eficientă
  • consum bun

Contra:

  • puțin cam zgomotoasă

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Putere de absorbție - 8.3
Siguranță - 9.3

8.9

O alegere eficientă

Star-Light HAT-260SS este o hotă încorporabilă, telescopică, destul de eficientă încât să facă față unei bucătării de dimensiuni medii.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.