Hansa OKP631TH – hota decorativă accesibilă

Hota nu reprezintă un lux și te poate ajuta să crești considerabil confortul, scutindu-te în același timp de cheltuieli ridicate ce ar putea apărea din cauza deteriorării pereților din bucătărie. Hansa OKP631TH este o hotă decorativă disponibilă la un preț foarte bun, care va arăta bine în orice bucătărie. Hota este disponibilă în magazine la un preț de 549 lei (verifică preț actualizat). Modelul este unul dintre cele mai puternice din categoria sa preț, așa că prețul este mai mult decât atractiv.

Hota poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Designul este unul calitativ și modern și reprezintă unul din atuurile hotei. Aceasta are forma de șemineu și este alcătuită din inox, având o durabilitate bună și fiind în același timp ușor de întreținut. Panoul de control este așezat la îndemână și are o interfață foarte ușoară, fiind prevăzut cu un număr redus de butoane. Burlanul are un diametru de 150 mm, iar hota are dimensiunile totale de 88 x 60 x 50 cm.

Poze cu hota

Hansa OKP631TH

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Hota beneficiază de iluminare, fiind ușor de folosit și în condiții slabe de lumină și oferind în același timp o vizibilitate bună în bucătărie pe timp de noapte. Iluminarea se face prin două lămpi cu puterea de 20 W.

Modelul are un motor, oferind însă un randament foarte bun. Vei putea alege între trei trepte de viteză pentru absorbție, astfel încât să beneficiezi de fiecare dată de un aer curat într-un timp cât mai scurt și să eviți risipa de energie.

Puterea de absorbție minimă este de 375.2 mc/h, iar cea maximă este de 548.2 mc/h, iar în ceea ce privește puterea hotei, aceasta este de 270 W. Eficiența ridicată face hota potrivită pentru bucătăriile de dimensiuni medii și gătitul concomitent la mai multe ochiuri. Vei scăpa rapid de abur și mirosurile neplăcute. Randamentul ridicat recomandă hota drept una dintre cele mai eficiente pentru categoria sa de preț, având un avantaj consistent în fața concurenței.

Consumul energetic anual este de 118.5 kW, modelul fiind unul foarte economic.

Hota funcționează destul de silențios având în vedere puterea mare de absorbție, nivelul maxim de zgomot fiind de 67 dB, iar nivelul minim de 52 dB.

Hota beneficiază de un sistem de protecție cu două filtre din aluminiu. Acestea sunt eficiente împotriva grăsimii și oferă o durată de viață mai mare aparatului. Filtrele sunt și lavabile, așa că pot fi spălate ușor și folosite pentru o perioadă lungă de timp.

Modelul are un consum bun și beneficiază de iluminare eficientă, așa că se prezintă bine pe toate nivelurile. Hansa este un producător german de încredere care asigură o calitate superioară produselor sale, modelul de față urmând aceeași linie. Vei scăpa rapid de abur și mirosurile neplăcute, crescând confortul atât pe timpul gătitului, cât și după acesta, atunci când vei scăpa de mirosuri.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • construcție decorativă din inox
  • putere mare de absorbție
  • iluminare eficientă
  • consum bun

Contra:

  • nivelul de zgomot putea fi ceva mai mic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Consum - 8.8
Siguranță - 8.8

8.9

O alegere puternică

Hansa OKP631TH este o hotă decorativă la preț foarte bun, care se remarcă printr-o capacitate mare de absorbție și un design calitativ din inox.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.