Heinner DCH550SS – hota decorativă avantajoasă

Dacă ești în căutarea unei hote și îți dorești un model care să fie eficient, să arate bine și să aibă și un preț avantajos, atunci modelul Heinner DCH550SS este unul potrivit pentru tine. Brandul Heinner oferă produse cu raport calitate-preț foarte bun, adaptate fiecărui buzunar. Modelul Heinner poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 339 lei (verifică preț actualizat), fiind unul dintre cele mai accesibile modele decorative. Ratele pentru acesta încep din jurul sumei de 14 lei, fiind mai mult decât avantajoase. Având în vedere prețul foarte redus nu putem reproșa mai nimic. Dotările oferite sunt decente, randamentul fiind unul bun.

Puterea de absorbție face față unei bucătării mici, motorul este destul de economic, iar iluminarea este de calitate. Nivelul de zgomot este unul redus, modelul fiind foarte silențios. Ceea ce atrage însă cel mai mult la hotă este designul decorativ de calitate. Deși foarte ieftină, hota este alcătuită din inox și are un aspect elegant. Așadar, hota este potrivită pentru tine dacă ai o bucătărie mică și vrei un aparat ieftin și în același timp aspectuos, care să te ajute să îndepărtezi mirosurile neplăcute, aburul și fumul. Pentru acest preț alegerea este una bună.

Designul hotei de față este unul calitativ pentru categoria din care face parte. Hota este de tip turn și alcătuită din inox, aspectul decorativ fiind într-adevăr unul plăcut. Panoul de control este plasat la îndemână și este foarte simplu de utilizat. Butoanele sunt doar 5 la număr, așa că nu te vei încurca între ele. Modelul are dimensiunile de 100 x 60 x 50 cm.  Întrucât avem de-a face cu model de tip turn, nu vei putea plasa hota sub un corp suspendat. Hota este oricum decorativă și ar fi păcat și inutil să o încadrezi în mobilier.

Poze cu hota

Heinner DCH550SS

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Diametrul burlanului de evacuare este de 150 mm. Hota beneficiază de iluminare, oferind condiții bune de gătit și o atmosferă plăcută în bucătărie.  Lămpile de iluminare sunt două la număr, iar fiecare are o putere de 40 W. Randamentul este unul foarte bun.

La partea tehnică, modelul folosește un singur motor și este prin urmare potrivit pentru cei care gătesc la o singură plită. Partea bună este aceea că și consumul va fi redus.

Motorul are o putere de 100W, fiind unul mediu. Puterea de absorbție minimă este de 550 de metri cubi pe oră. Modelul va face față unei bucătării mici. Trebuie să ai în vedere faptul că hota este una de categorie destul de joasă, așa că nu poți avea pretenții prea mari de la ea.

Aparatul este prevăzut cu două filtre metalice din aluminiu, fiind ușor de curățat și asigurând o durată de viață îndelungată. Avantajul filtrelor metalice este că pot fi spălate cu ușurință și refolosite. Montarea acestora se face foarte ușor.

Atunci când cumperi o hotă trebuie să ai în vedere și nivelul de zgomot, iar în cazul de față acesta este unul surprinzător de redus. Mai exact, zgomotul atinge valoarea de doar 53 dB și nu te va deranja deloc.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • este încorporabilă,
  • din inox,
  • preț avantajos

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Putere de absorbție - 9
Zgomot - 8.9

9

O alegere puternică

Heinner DCH550SS este o hotă decorativă cu o putere de absorbție destul de mare, ce își dovedește eficiența cu fiecare utilizare.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.