Electrolux EXS09GH1W – răcorește-te cu un preț decent

Dacă mai devreme discutam despre aparatul de aer condiționat Electrolux EXS12GH1W, ei bine consider că ar fi potrivit și despre fratele mai mic al acestuia, și anume modelul Electrolux EXS09GH1W. Cu atât mai mult cu cât se anuntă o vară incendiară din toate punctele de vedere. De ce să ne topim, când putem să ne creem confortul necesar chiar în propria locuință? Acest model poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 1600 lei (verifică preț actualizat), ceea ce mi se pare destul de rezonabil pentru cei ce vor să își creeze condiții ideale atât pe timp de vară, cât și de iarnă.

Din punct de vedere al designului, vorbim de un model plăcut, ce se va integra perfect într-o locuință modernă, amenajată cu mult bun gust. Fiind o prezență discretă, delicată mai bine zis, nu se va evidenția decât prin rafinament. Ca și marea majoritate a aparatelor de aer condiționat și acesta este realizat tot pe o nuanță de alb, tocmai pentru a nu face notă discordantă cu interiorul locuinței. În partea de jos, pe centru putem observa un display LCD, destul de mare, unde veți putea urmări câte grade sunt în cameră, funcția selectată, precum și alte detalii. Telecomanda cu care vine la pachet dispune de un display și pare ușor de mânuit, astfel că nu va ridica probleme pentru cei ce nu au mai folosit un aparat de climatizare.

Poze cu aparatul de aer condiționat Electrolux EXS09GH1W

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Electrolux EXS09GH1W este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de răcire/încălzire de 9000 BTU, ceea ce înseamnă că este construit pentru a face față unei suprafețe de aproximativ 20 mp, prin urmare dacă dispuneți de o garsonieră sau de ce nu vă doriți să îl instalați în living pentru că acolo petreceți cel mai mult timp, atunci, acest model poate fi varianta potrivită.

În ceea ce privește eficiența energetică la răcire/încălzire, acest model se încadrează în clasa A, cu un consum destul de mic, ce va face ca factura la curent să nu aibă o creștere spectaculoasă.

Pe partea de funcții, modelul Electrolux vine echipat cu o gamă destul de bogată, pentru a satisface chiar și cele mai mari pretenții din partea utilizatorilor: funcția de ventilare, funcția de Dezumidificare – pentru evitarea formării mucegaiului, funcția de Programare – puteți programa pornirea sau oprirea aparatului(funcție ideală mai ales pentru clipele în care plecăm de acasă), Sleep/Night mode – pentru un somn liniștit și o noapte răcoroasă, etc.

Dacă până acum ceva timp aparatele de aer condiționat aveau nu doar rolul de a asigura confotul în interior, ci dezvoltau și o serie de viruși și microbi, ei bine în prezent ele vin echipate cu tot felul de filtre, tocmai pentru a se evita aceste neplăceri, iar acest model nu reprezintă o excepție, mai exact dispune de un sistem cu Triplă Filtrare: Bio-HEPA/Carbon/Standard+Ionizare(cold plasma), ce are grijă ca mirosurile neplăcute din cameră să fie eliminate, dar totodată filtrează și praful și particulele fine ce ar putea dezvolta diferite alergii.

De acum veți avea un cămin mult mai curat, cu un aer mai pur. Dacă mai punem la socoteală că nu este nici zgomotos(atinge numai 25 dB) atunci cu siguranță vă veți bucura de un model extrem de reușit din toate punctele de vedere. Aparatul de climatizare Electrolux nu vine cu serviciul de intalare inclus în pachet, însă îl puteți comanda de aici.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • funcția Sleep/Night mode,
  • funcția de dezumidificare,
  • clasa de energie A,
  • preț accesibil

Contra:

  • nu are kit de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Electrolux EXS09GH1W este un aparat de aer condiționat cu un raport calitate-preț extrem de bun, astfel că te vei putea bucura de tot confortul în vara aceasta, chiar și cu un buget ceva mai mic.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat